Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. februára 2021, 21:43
Čas čítania 1:15
Jakub Paulík

Telo obete pomlel v mlynčeku. Hrobár mafie zostáva vo väzbe a tvrdí, že porušili jeho ústavné práva

NEWS PO STOPÁCH SLOVENSKEJ MAFIE
Uložiť Uložené

Chcel sa dostať na slobodu, súd mu ale dal červenú.

Lehel Horváth prezývaný ako „hrobár mafie“ zostáva vo väzbe. Senát Špecializovaného trestného súdu zamietol jeho žiadosť o prepustenie. Horváth je obžalovaný z podporovania a zosnovania zločineckej skupiny, jednej vraždy, štyroch úkladných vrážd a krádeže 45,5 milióna korún. 

Nemám záujem uzavrieť dohodu o vine a treste s prokurátorom Úradu špeciálnej prokuratúry,“ povedal dnes na súde. K obžalobe odmietol vypovedať. Tvrdí, že boli porušené jeho ústavné práva.Dúfam, že zákon nie je prokurátor, ale zákon zaručuje štát. Chcem požiadať, aby ma súd oslobodil spod obžaloby,“ povedal.

Lehel Horváth býva považovaný za člena gangu sátorovcov, ktorý pôsobil v oblasti Dunajskej Stredy. Medzi údajné obete obžalovaného má patriť aj šéf skupiny Lajos Sátor, ku ktorého vražde z roku 2010 sa priznal, no neskôr svoje tvrdenie odvolal. Telo Sátora polícia do dnešného dňa nenašla.

Domov
Zdieľať
Diskusia