Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. februára 2021, 8:04
Čas čítania 1:11
redakcia

Získaj ročné predplatné Refresher+ so 69% zľavou

REFRESHER VALENTÍN
Uložiť Uložené

Využi našu valentínsku zľavu, ktorá platí len dnes.

Valentín je tu! Chceme v tento sviatok potešiť všetkých, zadaných aj nezadaných. Treba si urobiť radosť, a preto sme si pripravili darček, ktorý poteší každého. Máme pre teba 69% zľavu na ročné predplatné Refresher +. Platí len počas dnešného dňa, tak by si ju určite nemal premeškať. Ak si ju uplatníš? 

zľava, valentín ,refresher + zľava
Zdroj: Refresher
Využi 69% zľavu na akýkoľvek typ ročného predplatného Refresher +. Stačí pri objednávke zadať kód VALENTIN69 a zľava sa automaticky uplatní. Pozor! Kód funguje iba 24 hodín, preto ti radíme zbytočne nečakať. 
69% zľava iba dnes

Prístup k zamknutému obsahu

Objav najnovšie módne trendy, spoznaj mladých talentovaných Slovákov, odhaľ mrazivé príbehy vrahov či mafiánov a zostaň informovaný o všetkom, čo sa deje. Staň sa súčasťou Refresher+ a podieľaj sa na obsahu, ktorý pre teba vytvárame. 

Vďaka Refresher+ si môžeš prečítať za akých podmienok budú slovenské festivaly, na akých autách jazdili známi slovenskí zločinci alebo aké sú plusy aj mínusy telefónu Samsung Galaxy S21 Ultra. Miluješ energeťáky? V našom teste zistíš, či si práve ten tvoj získal našu priazeň a v rozhovore s odborníčkou na výživu sa dozvieš nielen to, prečo sú detox diéty nezmysel.

refresher
Zdroj: Refresher

Zľava na tenisky aj výhodné benefity na celý rok

S predplatným získavaš nielen prístup k zamknutým článkom, ale aj ďalšie benefity. Medzi nimi náš merch - a to nielen jedinú vec s logom, ale FULL PACKAGE - nájdeš tu tričko, mikinu, čapicu, rúško a kľúčenku. Ušetríš pri nákupe tenisiek či oblečenia v e-shope Adidas a určite ťa poteší zľava 200 € na laserovú operáciu očí.

refresher, refresher merch, merch
Zdroj: Refresher

Čoskoro pribudne medzi inými aj zľava na nákup vo Footshope,. Na celý rok máme pre teba prichystané benefity, vďaka ktorým nebudeš určite hladný, potešíš sa novým kúskom v šatníku, alebo sa zabavíš v kine či na evente podľa tvojej chuti. (Samozrejme, ak to bude možné vzhľadom na pandemické opatrenia.)

Uplatni si zľavu kým vyprší
Domov
Zdieľať
Diskusia