Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. februára 2021, 9:30
Čas čítania 7:01
Katarína Danková

O cenách nerada hovorím, niekedy ľudia nezvládajú, koľko práce ma to stálo, vraví fashion ikona Lucia Sládečková

O cenách nerada hovorím, niekedy ľudia nezvládajú, koľko práce ma to stálo, vraví fashion ikona Lucia Sládečková
Zdroj: instagram.com/pepamack
MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené

Modelky, stylistky, podnikateľky, influencerky... všetko fashion maniačky s vycibreným vkusom na módu. Ich instagramové účty sú výkladnými skriňami štýlu, elegancie a nadčasovosti. Prezradili nám ich TOP kúsok, ale i cenu toho najdrahšieho.

Móda je ich život. Slovenské influencerky sme vyspovedali, či podporujú aj domácu módnu scénu a aké slovenské kúsky majú v šatníkoch: „Zoltán Tóth x Levis, Petra Weingart, Jana Gavalcová... Som veľmi rada, že na Slovensku sa vytvorili koncepty, ktoré predávajú kúsky od slovenských dizajnérov,“ uviedla pre nás Veronika Vágnerová.

Ďalšia z otázok smerovala aj na ich preferenciu must have kúska, ktorý musí mať v skrini každá žena. Okrem nestarnúcej bielej košele odznel aj nasledujúci názor: „Nech má každý v šatníku to, v čom sa cíti dobre a sebavedome. Vlastná identita v obliekaní je to najkrajšie, čo môže mať žena v šatníku,“ povedala Naty Kerny.

Bavili sme sa aj o najdrahších kúskoch, ktoré aktuálne vlastnia a ich cenách. Niektoré módne nadšenkyne nám ich prezradili, iné nás milo prekvapili: „Cena je nevyčísliteľná a je to ručne navliekaný náramok z korálok od syna,“ dojala nás Miroslava Dobis Michalková alias fashionspy.sk

Odporúčané
Chomistekovej šatník za desiatky tisíc eur: Toto sú najdrahšie módne kúsky slovenských modeliek Chomistekovej šatník za desiatky tisíc eur: Toto sú najdrahšie módne kúsky slovenských modeliek 27. júna 2019, 13:53

Oslovili sme 7 módnych ikon slovenského Instagramu, aby sme zistili, akými kúskami sa im darí byť neustále trendy. Priblížili nám svoj šatník, čo najradšej nosia, či a ako podporujú aj domácu tvorbu a o akom módnom kúsku nevedia prestať snívať a do budúcna si ho pravdepodobne zadovážia.

V každom prípade, môžeme im len v dobrom závidieť, ako sa svojou tvrdou prácou a odhodlaním dostali tam, kde dnes sú. Ak si chceš nechať poradiť od milovníčok módy, odporučia ti, čo nesmie chýbať v šatníku žiadnej ženy, ale i to, čím sa nesmieš nechať ovplyvniť.


@veronika.vagnerova

Miss Slovensko 2007 sa dnes venuje okrem svojej rodiny aj kariére. Je PR manažérkou a dokonca založila vlastnú značku smoothies. Jej postava, krása a štýl sa každým rokom len a len zlepšujú.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Veronika Vágnerová (@veronika.vagnerova)

Aký kúsok zo všetkých vecí v šatníku nosíš najčastejšie a prečo?

Najčastejšie nosím čierne sako od Kataríny Drobnej. Nosím ho k rifliam, teplákom, samostatne, k teniskám, k čižmám... Je to najuniverzálnejší kúsok v mojom šatníku, preto sa oplatí naozaj investovať do kvality a dobrého strihu.


Aký kúsok máš od slovenského dizajnéra/značky?

Je ich viac, spomínané sako, rifľová oversize bunda z kolaborácie Zoltán Tóth x Levis, čierna vesta od Petry Weingart, saténové čierne šaty a biela oversize blúzka od Jany Gavalcovej.


Som veľmi rada, že na Slovensku sa vytvorili koncepty, ktoré predávajú kúsky od slovenských dizajnérov. Showroom Virvar na Hlbokej ceste v Bratislave je jedno z mojich najobľúbenejších miest.


Aký kúsok by podľa teba mala mať v šatníku každá žena a prečo?

Určite je to sako, biela blúzka/biele tričko a čierne lodičky. Toto sú #musthave kúsky každej ženy, ktoré sa dajú kombinovať na veľa spôsobov.


Aký je tvoj vysnívaný fashion kúsok?

Na túto otázku odpoviem, že ten mojej značky, na ktorej pracujem a verím, že na prelome jar/leto 2021 to bude realita.


Najdrahší kúsok v tvojom šatníku? Prezradíš nám aj jeho cenu?

Je to skôr v botníku. Sú to červené vybíjané „peep toe pumps” značky Christian Louboutin a ich cena bola 950 eur. 


@natykerny

Modelka, influencerka a manažérka. Charizmatická kráska, ktorej štýl je nenútený a nadčasový, sociálnu sieť TikTok valcuje svojimi cestovateľskými a make-up tipmi.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @natykerny

Aký kúsok zo všetkých vecí v šatníku nosíš najčastejšie a prečo?

Už rok to budú teplákové súpravy od Pangaia. V súčasnosti je to jediné oblečenie, ktoré nosím a aspoň si spestrujem deň ich výraznými farbami.


Aký kúsok máš od slovenského dizajnéra/značky?

Moja obľúbená slovenská značka je Nehera. Páči sa mi ale tvorba a práca slovenských dizajnérov a keď mi niečo padne do oka, vždy si spravím radosť. Naposledy to bola kúpa od Lukáša Krnáča, tie kúsky som ale ešte poriadne nevyužila, lebo nemám kde (smiech).


Aký kúsok by podľa teba mala mať v šatníku každá žena a prečo?

Nech má každý v šatníku to, v čom sa cíti dobre a sebavedome. Každá z nás má iný štýl a to, čo u mňa nesmie chýbať, nemusí sedieť iným ženám. Vlastná identita v obliekaní je to najkrajšie, čo môže mať žena v šatníku.


Aký je tvoj vysnívaný fashion kúsok?

Z kúskov oblečenia mi nič nenapadá, asi som skôr na doplnky. Snívam už dlho o hodinkách Cartier Crush, tie keby som mala, tak by mi bolo úplne ukradnuté, čo iné mám na sebe.


Najdrahší kúsok v tvojom šatníku? Prezradíš nám aj jeho cenu?

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 94656 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Domov
Zdieľať
Diskusia