Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. februára 2021, 11:35
Čas čítania 1:09
Lukáš Čelka

Šperk za 24 miliónov implantovaný v strede čela Lil Uziho robí problémy. Najprv začal krvácať, teraz diamant skoro odpadol

NEWS
Uložiť Uložené

Fanúšikovia majú strach, že drahý šperk z čela rapera odpadne.

O šperku, ktorý si do čela nechal implantovať raper Lil Uzi Vert, sme písali už pred niekoľkými dňami. Prírodný ružový diamant má takmer 11 karátov a môže dohromady stáť 24 miliónov dolárov. Od implantácie však interpretovi spôsobuje nemalé problémy. 

Odporúčané
Strieľal som na raperov a okrádal ich, odkazuje Tekashi, pýta si 100-tisíc komentárov Strieľal som na raperov a okrádal ich, odkazuje Tekashi, pýta si 100-tisíc komentárov 10. februára 2021, 8:36

Najnovšie Uzi Vert vystrašil svojich fanúšikov vo videu, ktoré sa objavilo na Instagrame Complexu. V ňom sa raper síce len pýšil svojím diamantom, avšak ten pôsobil, že mu môže z čela každú chvíľu odpadnúť, informoval o tom portál Unilad.

Nestabilita šperku v jeho fanúšikoch vyvolala znepokojenie ohľadom spôsobu, akým bol do raperovej hlavy diamant vôbec implantovaný. Väčšina komentárov sa zhoduje v jednom – diamant v hodnote 24 miliónov dolárov pôsobí, že je pomerne ľahké ho vytrhnúť z hudobníkovej hlavy.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa COMPLEX (@complex)

Napriek obavám fanúšikov to vyzerá tak, že Lil Uzi je so svojou investíciou spokojný. Podľa všetkého je názoru, že implantát chráni šperky, aj keď pôsobí trochu voľnejšie. Uzi sa vyjadril, že má uzavreté poistenie diamantu a že na jeho kúpu sa pripravoval dlho – približne štyri roky.

Až čas ukáže, ako je v skutočnosti Uziho implantát pevný, raper je však krytý minimálne poistením. Keď vezmeme do úvahy poistenie, umelec sa nemusí obávať straty diamantu, na druhej strane, keby sa mu ho niekto pokúsil odcudziť priamo z hlavy, bola by to pravdepodobne dosť násilná scéna...

Čelo začalo raperovi krvácať

Na nádherný šperk bol a je raper patrične hrdý, na Twitteri dokonca tvrdil, že sa s ním úplne inak pohybuje. Radosť však pred pár dňami vystriedal des, keď sa mu z čela spustila krv.

 „Ak si ho nedám vybrať správnym spôsobom, mohol by som zomrieť. Naozaj,“ napísal Uzi na Twitteri a zazdieľal fotografiu, na ktorej sa mu z čela rinie krv a steká mu po nose. Viac si prečítaš TU.

Domov
Zdieľať
Diskusia