Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2021, 8:23
Čas čítania 0:39
Adam Novosad

Vy si jezdíte na lyže, ja mám dechové potíže. Jarek Nohavica vtipne spieva o tragickej korona situácii, vraj ho snáď je*ne

NEWS
Uložiť Uložené

Jaromír Nohavica opísal ťažkosti, ktoré stále prináša pandémia koronavírusu v humornej skladbe.

Svet prežíva ťažké časy. Ľudia musia zostávať v lockdownoch, nesmú vychádzať von a netrpezlivo čakajú, kedy sa dostanú k vakcíne, aby mohli začať znovu žiť normálne. Momentálnu tragickú koronavírusovú situáciu vníma aj legendárny český spevák a hudobník Jaromír Nohavica.

Ten svoju frustráciu premenil na vtipné pokračovanie hitu s názvom „Mně snad je*ne“. Krátka dvojminútová skladba sa okamžite stala najpopulárnejším videom v našich končinách, ba dokonca na YouTube vyskočila na prvú priečku v trendoch.

Nohavica v texte vystihuje, ako sa dnes ľudia cítia, ako množstvo z nich býva neohľaduplných voči tým slabším s krehkejším zdravým a dúfa, že nás vláda stihne opichať vakcínami, kým ľudí je*ne.

Odporúčané
Vlastného vraha nachytal na novičoku v boxerkách. Alexej Navaľnyj spôsobuje Vladimirovi Putinovi čoraz väčšie vrásky na čele Vlastného vraha nachytal na novičoku v boxerkách. Alexej Navaľnyj spôsobuje Vladimirovi Putinovi čoraz väčšie vrásky na čele 6. februára 2021, 14:30

V posledných dvoch dňoch nazbierala skladba cez 700-tisíc videní a zrejme toto číslo len porastie. Nohavica neopisuje len ťažkosti, ktoré spôsobil koronavírus, ako sa ocitol v ohrozenej vekovej kategórii a musí čeliť komplikáciám z dištančného vzdelávania či zatvorených krčiem, ale naráža aj na ľudí, ktorí sa napriek všetkému vyberajú do hôr lyžovať alebo rovno na Zanzibar, kde akoby koronavírus neexistoval.

Domov
Zdieľať
Diskusia