Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
1. februára 2021, 19:01
Čas čítania 0:57
Viktor Kniš

Fico sa sťažuje, že sa ho novinári pýtajú na bývanie. Byt za viac ako 600-tisíc, ktorý vymenil za Hilton, zatiaľ nevysvetlil

NEWS ROBERT FICO
Uložiť Uložené

Robertovi Ficovi sa nepáči, že v čase koronakrízy riešia novinári jeho bývanie, aj keď poukazal na nedostatky v lockdowne.

Robert Fico dnes zorganizoval tlačovú besedu, na ktorej kritizoval vládu v súvislosti s problémami Moniky Jankovskej vo väzení. Kritizoval tiež piatkový zásah Náronej kriminálnej agentúry v súvislosti s nominantom jeho strany Františkom Imreczem, ktorého obvinili pre pokračovací obzvlášť závažný zločin porušovania povinnosti pri správe cudzieho majetku. Na brífingu tiež opozičná strana na čele s poslancom Ficom kritizovala oznámené sprísňovanie opatrení. 

Šéfa Smeru však v skutočnosti najviac trápi, že po odprezentovaní problémov sa ďalej novinári nepýtali na tieto udalosti, ale že ich viac zaujímalo to, kde bývalý premiér momentálne býva. Fico na túto otázku priamo neodpovedal.

Domov
Zdieľať
Diskusia