Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. januára 2021, 21:54
Čas čítania 0:30
Daniel Mikolášik

Jennifer Aniston na Instagrame zdieľa Zuzanu Čaputovú. Zmena už vo svete nastala, píše americká herečka

NEWS JENNIFER ANISTON ZUZANA ČAPUTOVÁ
Uložiť Uložené

Slovenskú prezidentku Zuzanu Čaputovú herečka vyzdvihla v rámci série, ktorou upozorňovala na dôležitosť žien v politike.

Známa americká herečka Jennifer Aniston dnes vo svojom príbehu na Instagrame zdieľala niekoľko svetových ženských líderiek, vrátane slovenskej prezidentky Zuzany Čaputovej. Jej fotografiu pridala v rámci série, ktorou upozorňovala na dôležitosť žien v politike.

„Zatiaľ čo svet bol rozptýlený ruchom tých, ktorí sú odolní voči zmene... Zmena už vo svete nastala aj tak,“ napísala na sociálnej sieti americká herečka. K textu pridala aj niekoľko svetových ženských političiek, ako napríklad nemeckú kancelárku Angelu Merkelovú, premiérku Bangladéša Hasínu Wadžídovú, nórsku premiérku Ernu Solbergovú či prezidentku Taiwanu Cchaj Jing-wen.

Okrem spomínaných popredných svetových političiek však dostala uznanie od herečky aj Zuzana Čaputová, ktorá podľa časopisu Forbes patrí medzi najmocnejšie ženy sveta. Nie je to však prvýkrát, čo našu prezidentku ocenila svetoznáma osobnosť. v roku 2019 v rozhovore s Mathiasom Döpfnerom vyzdvihol Čaputovú aj zakladateľ a šéf Facebooku Mark Zuckerberg.

Jennifer Aniston
Zdroj: Instagram/@jenniferaniston
Domov
Zdieľať
Diskusia