Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. januára 2021, 7:51
Čas čítania 1:18
Lukáš Čelka

Angličanke nechceli v McDonalde predať raňajkové menu, lebo prišla neskoro. Na zamestnancov zavolala políciu

NEWS ANGLICKO MCDONALD’S
Uložiť Uložené

Neférovosť videla v tom, že v rade na jedlo čakala ešte v čase, kedy sa raňajkové menu vydávalo. Pre veľký nápor ľudí sa však k svojej objednávke dostala až po deadline.

To, že nahnevaní zákazníci sú schopní šialených vecí dokazuje aj príbeh Angličanky, ktorá od nervov, že jej v miestom Mekáči nechceli predať raňajkové menu volala políciu. O incidente informoval portál Ladbible. Problémom bolo, že dotyčná pani prišla na prevádzu krátko po 11-tej hodine, kedy už raňajkové menu nevydávali. Ponúkli jej teda bežné menu, o to však nestála.

Neférovosť videla v tom, že v rade na jedlo čakala ešte v čase, kedy sa raňajkové menu vydávalo. Pre veľký nápor ľudí sa však k svojej objednávke dostala až po deadline. Nakoľko zamestnanci McDonaldu neboli ochotní vyhovieť v jej žiadosti o raňajky, žena sa rozhorčila a zavolala na políciu.

Odporúčané
Slovenskí lekári predpisujú psychiatrické lieky od začiatku pandémie častejšie: Izolácia škodí všetkým, najviac však seniorom Slovenskí lekári predpisujú psychiatrické lieky od začiatku pandémie častejšie: Izolácia škodí všetkým, najviac však seniorom 23. januára 2021, 18:22

Policajti z jej telefonátu neboli nadšení a poskytli žene zopár rád, kvôli čomu im volať môže a kvôli čomu nie. Nakoľko sa jednalo o naozaj bizardný prípad, s akým sa miestni príslušníci ešte nestretli, riaditeľ tamojšej polície, Darren Taylor sa oň podelil so svojimi sledovateľmi na Twitteri.

„Dnes predpoludním o 11.30 h sme obdržali telefonát od nahnevanej dámy, ktorá tvrdila, že kvôli dlhej fronte v McDonalde nestihla raňajkové menu. Sťažovala sa, že si nemohla objednať raňajky. Pani dostala niekoľko rád ohľadom volania polície,“ stálo v príspevku riaditeľa polície.

Podľa slov Taylora, žena žiadala políciu, aby si o incidente príslušníci prehovorili so zástupcami McDonald's, pretože mala pocit, že sa k nej zachovali nespravodlivo. „Ženu sme milo informovali, že išlo o incident, ktorý by mala riešiť čisto s firmou McDonald's, a že sa nejedná o záležitosť, ktorej by sa mala venovať polícia. Vysvetlili sme jej, že túto sťažnosť nebudeme vyšetrovať,“ dodal Taylor s tým, že vzhľadom na povahu incidentu má žena ešte šťastie, že z toho vyšla len milým napomenutím.


 

Domov
Zdieľať
Diskusia