Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. januára 2021, 21:12
Čas čítania 0:50
Tímea Krauszová

Sviečka s vôňou vagíny Gwyneth Paltrow vybuchla a vyprskla voňavý vosk a horúce plamene po celom byte

NEWS GWYNETH PALTROW
Uložiť Uložené

V izbe vraj bolo podľa slov 50-ročnej majiteľky „peklo“.

Herečka Gwyneth Palthrow experimentuje s kozmetikou a vonnými sviečkami už roky. Môžeš si kúpiť sviečku, ktorá vraj vonia ako jej orgazmus alebo sviečku s vôňou jej vagíny (ktorú museli zamestnanci ovoniavať, aby vytvorili autentický produkt).

Zdá sa však, že táto sviečka vie byť riadne nebezpečná. Keď si ju 50-ročná Jody Thompson zo Spojeného kráľovstva kupovala, asi ju ani vo sne nenapadlo, že by mohla vybuchnúť. O bizarnej nehoda píše New York Post.

Odporúčané
Gwyneth Paltrow predáva sviečku, ktorá vraj vonia ako vagína. Stojí 70 eur Gwyneth Paltrow predáva sviečku, ktorá vraj vonia ako vagína. Stojí 70 eur 12. januára 2020, 14:41

Vybuchla uprostred izby

Podľa The Sun žena vyhrala sviečku v súťaži. Keď si ju zapálila, tak doslova vybuchla, vzbĺkla do polmetrových plameňov a malé horiace časti sa rozleteli po celej miestnosti.

„V živote som niečo také nevidela. Celá tá vec horela a bola príliš horúca, aby som sa jej mohla dotknúť. V izbe bolo peklo,“ prezradila Thompson, ktorá pracuje ako mediálna poradkyňa. Horiacu sviečku vyhodila cez predné dvere. „Celý dom mi mohol zhorieť. Bolo to strašidelné, ale je vtipné, že Gwynethina vagínová sviečka vybuchla v mojej obývačke.“

Hollywoodská hviezda spustila predaj tejto sviečky minulý rok, jej značka goop ju ponúka za 75 dolárov. Hovorca značky pre britský bulvár potvrdil, že o prípade už upozornili aj výrobcu a dozrú na to, aby došlo k náprave. Thompson tak môže v najbližších dňoch očakávať voňavý balíček, ktorý jej má spríjemniť čas strávený v karanténe.

goop,Gwyneth Paltrow,this smell like my vagina
Zdroj: goop
Domov
Zdieľať
Diskusia