Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. januára 2021, 20:49
Čas čítania 0:34
Miriam Rumanková

Egypťanku uväznili za pečenie nevhodných koláčikov. Zdobila ich genitáliami

NEWS EGYPT
Uložiť Uložené

Sladkosti boli určené na oslavu narodenín v prestížnom klube Cairo sports club.

Pekárka z Egyptu skončila vo väzení. Jej sladké diela mala zdobiť genitáliami z fondánu. Sladkosti vyrobila na oslavu narodenín v prestížnom klube Cairo sports club. O bizarnom prípade informuje portál BBC.

Žena sa dostala do väzenia po tom, čo sa fotografie jej výtvorov objavili na internete. Pekárka neskôr zaplatila kauciu v hodnote približne 300 eur a z väzenia sa dostala. Na verejnosti sa objavili správy, že účastníkov večierku môžu stíhať. K prípadu sa vyjadril aj najvyšší náboženský orgán, ktorý prízvukoval, že takýto druh pečiva je pre islam neprístupný.

Odporúčané
Tesly vraždia mačky, hnevá sa americká herečka. Elona Muska a jeho autá viní zo smrti jej miláčikov Tesly vraždia mačky, hnevá sa americká herečka. Elona Muska a jeho autá viní zo smrti jej miláčikov 18. januára 2021, 7:24

Ministerstvo mládeže a športu údajne skúma klub, ktorý usporiadal toto súkromné ​​zhromaždenie.

V Egypte pritom nejde o nič nové. Minulý týždeň v utorok súd zrušil dvojročné tresty odňatia slobody, ktoré udelil dvom ženám vo veku 20 a 22 rokov. Mladé ženy vraj narušovali rodinné zásady a hodnoty tým, že na sociálnych sieťach uverejňovali neprístojné fotografie. Prokurátor dokonca tvrdil, že dvojica zneužívala navádzala na zverejňovanie podobných fotografii a videí aj iné dievčatá.

Domov
Zdieľať
Diskusia