Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. januára 2021, 7:24
Čas čítania 0:46
Miriam Rumanková

Tesly vraždia mačky, hnevá sa americká herečka. Elona Muska a jeho autá viní zo smrti jej miláčikov

NEWS ELON MUSK TESLA (VÝROBCA AUTOMOBILOV) ZVIERACIA RÍŠA
Uložiť Uložené

Jamie Lynn Spears doplnila, že majiteľ spoločnosti Tesla jej dlží niekoľko mačiek.

Amrická herečka Jamie Lynn Spears, ktorá stvárnila úlohu Zoey Brooksovej v teenagerovom sitkome Nickelodeon Zoey 101 a postavu Noreen Fitzgibbonsovej v romantickej dráme Netflix Sweet Magnolias obviňuje Elona Muska a automobilku Tesla za smrť jej mačiek. Populárne auto, o ktorom mnohí môžu len snívať, herečka podľa portálu Buzzfeed nazvala zbraňou na mačky. 

„Aj napriek tomu, že momentálne sú vo svete väčšie problémy, niekto musí dať vedieť Elonovi Muskovi, že jeho auto je zabijak mačiek,“ povedala herečka a dodala, že ide o problém, ktorý treba riešiť. Rozhorčila sa vo videu, ktoré neskôr zmazala. Na Instagrame má viac ako 2 milióny sledovateľov.

Jamie opísala situáciu tak, že jej zvieratá nepočuli prichádzajúci elektromobil a preto zomreli. „Už ani neviem koľko mačiek nám takto zomrelo, povedala herečka. Je to pre nás tragické a zdrvujúce,“ doplnila.

Domov
Zdieľať
Diskusia