Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. januára 2021, 9:34
Čas čítania 1:00
Miriam Rumanková

Boris Kollár: Očkovanie je principiálne správna vec. Čo sa mňa týka, ešte neviem či a kedy sa dám zaočkovať

NEWS BORIS KOLLÁR OČKOVANIE SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Podľa slov predsedu parlamentu, ľudia potrebujú o očkovaní dostatok informácii. Len v tom prípade sa dajú zaočkovať.

Očkovanie je principiálne správna vec, vďaka ktorej sa na Slovensku prakticky nevyskytujú mnohé v minulosti bežné choroby, tvrdí predseda parlamentu a hnutia Sme rodina Boris Kollár. Dodáva, že na rozhodnutie o očkovaní proti ochoreniu COVID-19 potrebujú občania široký informačný servis.


„Je dôležité, aby bola informačná kampaň, v ktorej odznejú všetky dôležité informácie. O vakcínach, o ich zložení, aby sa ľudia mohli rozhodnúť, či sa dajú zaočkovať alebo nie. Očkovanie nie je povinné, na tom sme ako strana trvali,“ povedal Kollár s tým, že kampaň mala byť už dávno.

Odporúčané
Za ľudí nepodporí plošné testovanie na celom Slovensku. Vláda musí čo najrýchlejšie očkovať a počúvať odborníkov Za ľudí nepodporí plošné testovanie na celom Slovensku. Vláda musí čo najrýchlejšie očkovať a počúvať odborníkov 16. januára 2021, 14:23


Každý musí podľa neho zvážiť, či sa dá očkovať. „Čo sa týka mňa, ja ešte beriem veľké množstvo liekov, takže sa poradím so svojím ošetrujúcim lekárom, či a v akom čase by bolo vhodné sa očkovať,“ povedal Boris Kollár.

Domov
Zdieľať
Diskusia