Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2021, 10:19
Čas čítania 0:51
Viktor Kniš

Robert Fico naďalej prespáva v Hiltone, priateľka Katarína Szalayová ráno opustila hotel 8 minút po ňom

NEWS ROBERT FICO
Uložiť Uložené

Paparazzi Plus 7 dní zachytili poslanca Roberta Fica, ako v ranných hodinách odchádza z hotela Hilton, ktorý patrí údajným sponzorom strany Smer.

Prenajatý byt v Ružinove, kaštieľ vo Vinosadoch či špeciálna izba v hoteli Hilton? Bývanie predsedu Smeru vyvoláva čoraz viac otázok aj po tom, čo opustil prenajatý byt daňového podvodníka Ladislava Bašternáka.

Kým expremiér tvrdí, že býva na jednom z bratislavských sídlisk v prenajatej nehnuteľnosti, fotografi Plus 7 dní ho opätovne zachytili, ako v ranných hodinách vychádza cez privátny vchod luxusného hotela Hilton. Ten sa dá odomknúť len špeciálnou kartou. 

Roberta Fica zachytili fotografi denníka v športovom oblečení, v ruke niesol športovú tašku. Po 8 minútach rovnakým vchodom vychádzala aj Katarína Szalayová – čakateľka na prokuratúre, ktorú médiá dlhodobo považujú za priateľku predsedu Smeru. 

Bývalá modelka nasadla do známeho  Volkswagenu Arteon za asi 45-tisíc eur, ktorý stál na vyhradenom mieste zabezpečenom páskou. Ani vlastníctvo motorového vozidla sa zatiaľ nepodarilo Szalayovej vysvetliť, údajne auto vlastní jej mama, tento príbeh má však viacero múch

Odporúčané
Komentár: V súboji Matoviča so Sulíkom sme porazení všetci Komentár: V súboji Matoviča so Sulíkom sme porazení všetci 12. januára 2021, 18:25

V minulosti Szalayová prespávala v luxusnom komplexe River park. Prenájmy bytov sa v ňom pohybujú od 700 eur až po viac ako 4-tisíc eur za mesiac, cena bytov na predaj prevyšuje miliónovú sumu.  S platom približne 600 eur si ako čakateľka na prokuratúre mohla dovoliť také bývanie len ťažko. 

V pozadí hotela Hilton stoja údajní sponzori strany Smer Jozef Brhel a Juraj Široký, podľa Plus 7 dní nie je vylúčené, že hviezdnu trojicu dopĺňa Miroslav Výboh cez sieť firiem napojených na hotel. 

Domov
Zdieľať
Diskusia