Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. januára 2021, 17:16
Čas čítania 0:25
Viktor Kniš

FOTO: V Španielsku toľko snehu nezažili 50 rokov. V Madride sa bežkujú v centre mesta

NEWS SNEH ŠPANIELSKO
Uložiť Uložené

Desiatky centimetrov snehu so sebou priniesla snežná búrka Filoména.

Španielsko zakryli desiatky centimetrov snehu, ktoré na toto územie priniesla víchrica Filoména. Podľa portálu The Guardian ide o najintenzívnejšie sneženie na území krajiny za posledných 50 rokov, vyžiadalo si už 3 obete. 

Kým v hlavnom meste sa obyvatelia vo veľkom bežkujú a vykonávajú aj ďalšie zimné aktivity, kritickejšia je situácia na cestách. Podľa lokálnych zdrojov kvôli silnej snežnej búrke uviazli na mestskom obchvate stovky áut.

Situácia sa nezlepšovala počas dvoch dní, dopravu odstavili na približne 430 cestách. Reagovalo aj medzinárodné letisko, ktoré bolo nútené zrušiť všetky lety. Z hlavnej vlakovej stanice nevypravili počas posledných dní žiadne vlaky.  

Odporúčané
Harabin bol na pohrebe Lučanského bez rúška a negatívneho testu. Tvrdí, že ho polícia nekontrolovala, lebo ho poznajú Harabin bol na pohrebe Lučanského bez rúška a negatívneho testu. Tvrdí, že ho polícia nekontrolovala, lebo ho poznajú 9. januára 2021, 11:55

Desiatky centimetrov snehu podľa meteorológov napadnú v dôsledku víchrice Filoména aj počas soboty. 

ŠpanielskoŠpanielskoŠpanielskoŠpanielsko
Zobraziť galériu
(7)
Domov
Zdieľať
Diskusia