Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. januára 2021, 17:04
Čas čítania 0:32
Viktor Kniš

Zverejnili platy zápasníkov UFC: Toľkoto zarobia Klein, Nurmagomedov a McGregor

NEWS UFC
Uložiť Uložené

Najlepšie zarábajúcim zápasníkom UFC je Khabib Nurmagomedov.

Nikoho neprekvapí, že Khabib Nurmagomedov či Conor McGregor patria k najlepšie zarábajúcim zápasníkom v organizácii UFC. Kým prvý menovaný zarobil v uplynulom roku 6 miliónov dolárov, McGregor približne o polovicu menej.

Obaja absolvovali po jednom zápase, najlepšie zarábajúci Nurmagomedov zaknihoval ďalšie víťazstvo a zároveň oznámil aj oficiálny koniec kariéry. O platoch zápasníkov v prestížnom UFC informoval portál mmabreakdown, ktorý zverejnil aj prehľadú tabuľku.

Samozrejme, ide iba o oficiálnu časť zárobkov zo zmlúv, ďalšie milióny dolárov získavajú zápasníci od sponzorov. 

Slovák Ľudovít Klein sa so svojím platom 20,5-tisíc dolárov umiestnil na celkovej 489. priečke spomedzi všetkých zápasníkov. Keďže išlo o jeho prvý zápas v UFC, oveľa dôležitejšie v jeho prípade bolo, že dostal príležitosť ukázať sa a naviac, že ju aj efektívne využil. Kleinovi stačilo zhruba 70 sekúnd na to, aby súpera z Nového Zélandu Shane Younga ukončil tvrdým kopom do hlavy.

UFC
Zdroj: mmabreakdown
Domov
Zdieľať
Diskusia