Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2021, 18:12
Čas čítania 0:49
Tímea Krauszová

Muž v Kanade si odmietol dať rúško v taxíku, šofér ho odviezol rovno na políciu

NEWS KANADA
Uložiť Uložené

Teraz musí zaplatiť pokutu vo výške 440 €.

Nový rok sa pre muža z kanadskej Britskej Kolumbie začal nepríjemne: dostal pokutu za nedodržiavanie protipandemických opatrení a nevhodné správanie.

Keď si pod vplyvom alkoholu sadol do taxíka, nielenže si odmietol nasadiť rúško, ešte sa aj dotýkal tváre vodiča. Ten sa s ním zbytočne nehádal a situáciu vyriešil promptne: zákazníka odviezol na najbližšiu policajnú stanicu. Informuje CNN.

Odporúčané
Nitra sa zmenila na nepoznanie, je úplne vyľudnená: Boli sme sa pozrieť, ako to vyzerá v najhoršie postihnutom okrese na Slovensku Nitra sa zmenila na nepoznanie, je úplne vyľudnená: Boli sme sa pozrieť, ako to vyzerá v najhoršie postihnutom okrese na Slovensku 6. januára 2021, 13:30

Z taxíka ho museli vytiahnuť policajti

Okolo jednej ráno na Nový rok zavolal taxikár na tiesňovú linku. Nahlásil zákazníka, ktorý „agresívne odmietal“ prispôsobiť svoje správanie napriek opakovaným výzvam. V Kanade momentálne platí odporúčanie minimalizovať kontakt v taxíkoch, musia dodržať odstup a šofér aj klient musia mať po celú cestu nasadené rúška. V prípade nedodržania opatrení im hrozí pokuta vo výške 230 kanadských dolárov (v prepočte necelých 150 eur).

Domov
Zdieľať
Diskusia