Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2021, 8:38
Čas čítania 1:14
Tímea Krauszová

Podľa Borisa Kollára mu jeho správanie spočítajú voliči v najbližších voľbách. Dusnú atmosféru vytvárajú spochybňovači pandémie

NEWS BORIS KOLLÁR SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Predseda Národnej rady hovorí, že poslanec je vyslancom voličov a je na ňom, ako sa bude správať.

Predseda Národnej rady Boris Kollár pre TASR povedal, že poslanec je vyslancom voličov a je na ňom, ako sa bude správať a ako bude vystupovať. Hranicu slušnosti v parlamente prekračujú podľa neho poslanci opozície, ale aj koalície.

Spochybňovanie koronavírusu, chaos a urážky v parlamente

Dusnú atmosféru v parlamente vytvárali najmä opoziční poslanci, ktorí spochybňovali pandémiu, zhodli sa podpredseda parlamentu Milan Laurenčík (SaS) a poslanec Milan Vetrák (OĽANO). Podpredseda parlamentu za opozičný Smer-SD Juraj Blanár zase kritizuje koalíciu za chaos a urážky v pléne.

Odporúčané
Mária Kolíková: Je absurdné, nechutné a odporné, čo šíri Flašík, môže to byť trestný čin (Rozhovor) Mária Kolíková: Je absurdné, nechutné a odporné, čo šíri Flašík, môže to byť trestný čin (Rozhovor) 4. januára 2021, 22:21

V Národnej rade pretrvávajú nepokoje a Kollár upozorňuje, že správanie poslanca mu voliči spočítajú v najbližších voľbách. Šéf parlamentu deklaruje, že vie rovnako tvrdo zasiahnuť voči ktorémukoľvek poslancovi bez ohľadu na stranícku príslušnosť. Verí, že sa mu darí udržiavať slušnosť v parlamente.

Domov
Zdieľať
Diskusia