Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2021, 6:29
Čas čítania 0:44
Marián Mauik Biel

Galaxy S21 má oficiálny dátum predstavenia. Príde 14. januára

TECH SAMSUNG
Uložiť Uložené

Samsung ukáže svoju vlajkovú loď pre rok 2021. Skoro všetko už o nej vieme.

Na virtuálnom podujatí, ktoré bude streamované verejne, Samsung už 14. januára ukáže novú generáciu jeho prémiových smartfónov z rodiny Galaxy S21. Máme sa pripraviť na to, že s touto novinku bude každý náš deň epický.

Samsung je prvou firmou, ktorá s predstavením vlajkových lodí pre tohtoročnú sezónu začína. Síce ich predbehlo Xiaomi, ale to bola premiéra len pre čínsky trh. Je to pomerne neštandardné, doteraz celé roky bol štartom sezóny veľtrh mobilných technológii MWC v Barcelone na konci februára.

Odporúčané
Unikli detailné zábery Galaxy S21 aj slúchadiel Galaxy Buds Pro. Predstavené majú byť 14. januára Unikli detailné zábery Galaxy S21 aj slúchadiel Galaxy Buds Pro. Predstavené majú byť 14. januára 18. decembra 2020, 18:22

Ďalšou nevšednosťou je, že tento rok sa kórejskej firme nepodarilo ustrážiť prakticky žiadne informácie. Podrobné a oficiálne zábery už pekných pár dní kolujú po internete, rovnako ako aj parametre. Že sú pravdivé ukazuje aj obrázok ku udalosti, kde je vidieť nový modul pre fotoaparáty.

Galaxy S21 Ultra
Galaxy S21 Ultra Zdroj: Evan Blass

Ako si sa už mohol dočítať, premiéru majú mať štandardne tri modely. Galaxy S21 má 6,2 palca, S21 Plus 6,7 palca a Galaxy S21 Ultra 6,8-palcový displej. Zásadné zmeny v dizajne alebo funkcionalite nečakáme.

Ale práve preto sa oplatí predstavenie sledovať. Samsung ešte môže pár drobnosťami prekvapiť. A hlavne stále nemáme oficiálnu informáciu o európskej cene.

Refresher bude, samozrejme, pri tom a všetky informácie o novinkách, ktoré sa vyberú do boja s najnovšími iPhonmi sa dočítaš už 14. januára podvečer.

Domov
Zdieľať
Diskusia