Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2020, 18:22
Čas čítania 0:43
Marián Mauik Biel

Unikli detailné zábery Galaxy S21 aj slúchadiel Galaxy Buds Pro. Predstavené majú byť 14. januára

TECH SAMSUNG
Uložiť Uložené

Samsung už dokázal udržať v tajnosti cenu noviniek. S prichádzajúcim dátumom premiéry pribúdajú úniky informácii o ich vlajkovej lodi

Ako si sa mohol nedávno dočítať, Samsung sa trochu poponáhľal a nový rad Galaxy S21 predstaví už začiatkom roka. Nakoniec z ich indickej pobočky unikli konkrétne informácie, že naozaj sa dočkáme veľmi skoro. Predstavenie je naplánované už na 14. januára, píše androidauthority. Dodávajú, že na pulty obchodov sa vlajková loď od Samsungu dostane o týždeň neskôr.

Galaxy S21 Ultra
Galaxy S21 Ultra Zdroj: Evan Blass
Galaxy S21 Plus
Galaxy S21 Plus Zdroj: Evan Blass
Galaxy S21
Galaxy S21 Zdroj: Evan Blass

Zároveň unikli detailné zábery všetkých troch modelov z radu S21. Ako už je dávnejšie známe, predstavené budú Galaxy S21, Galaxy S21 Plus a Galaxy S21 Ultra. Všetky, samozrejme, s podporu 5G. Dizajn sa mení len mierne. Najväčšou zmenu je zadný modul pre fotoaparáty, ktorý sa dotýka hrany mobilu. Zdá sa, že bude vystupovať trochu menej ako u predošlých modelov.

Galaxy Buds Pro
Galaxy Buds Pro Zdroj: Evan Blass

Na indickej stránke Samsungu sa dokonca novinky dajú už aj predobjednať. Je tak potvrdené, že rad S21 bude poháňať procesor Exynos 2100. Poznáme tiež rozmery a veľkosť uhlopriečok. S21 má 6,2 palca, S21 Plus 6,7 palca a Galaxy S21 Ultra 6,8-palcový displej.

Odporúčané
Samsung predstavil novú vlajkovú loď. Novinky z legendárnej série S využívajú umelú inteligenciu už takmer na všetko Samsung predstavil novú vlajkovú loď. Novinky z legendárnej série S využívajú umelú inteligenciu už takmer na všetko 18. januára 2024, 14:30

Najnovšie unikli aj zábery na nové bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds Pro, ktoré majú byť predstavené v rovnaký deň. Pridať majú na kapacite batérie, ale hlavne na ešte lepšom aktívom rušení okolitého hluku. Dostupné majú byť vo fialovej, čiernej a striebornej farbe.

Domov
Zdieľať
Diskusia