Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. januára 2021, 14:06
Čas čítania 1:18
Viktor Kniš

Manželka Milana Lučanského obviňuje ministra vnútra, že cielene nevyvesil čiernu vlajku. Mikulec reaguje kritikou policajtov

NEWS ROMAN MIKULEC
Uložiť Uložené

Manželka Lučanského kritizuje ministra vnútra Romana Mikulca za to, že nanariadil, aby na počesť smrti obvineného vyvesili čierne vlajky. Šéf rezortu reagoval na jej príspevok.

Facebookový profil manželky zosnulého Milana Lučanského je od dnešného dňa verejný. V príspevku publikovanom v sobotu popoludní kritizuje ministra vnútra Romana Mikulca, ktorý mal podľa nej nariadiť vyvesenie čiernych vlajok na počesť smrti bývalého policajného prezidenta. 

Lučanský bol obvinený z prijímania úplatkov, ktorých výška mohla prekročiť hodnotu 510-tisíc eur. Krátko po vzatí do väzby sa pokúsil o samovraždu a spôsobil si vážne zranenia, ktorým 30. decembra 2020 podľahol.

Odporúčané
Už sa nedozvieme, či bol Lučanský vinný z korupcie. Zastavia trestné stíhanie, majetok zostane rodine Už sa nedozvieme, či bol Lučanský vinný z korupcie. Zastavia trestné stíhanie, majetok zostane rodine 1. januára 2021, 16:38

Lučanská: Mala som za chrbtom Mikulcove komando

Martina Lučanská v príspevku opisuje 29. december ako posledný deň, kedy bola pri svojom manželovi. V tento deň sa väzobne stíhaný Lučanský pokúsil o spáchanie samovraždy, pričom si spôsobil vážne zranenia. Podľa generálneho prokurátora Maroša Žilinku skončil v kóme. Informácie o samovražde potvrdilo aj ministerstvo spravodlivosti a Zbor väzenskej a justičnej stráže, ktorý prípad prešetroval. Vyplýva to aj z kamerových záznamov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia