Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. januára 2021, 12:07
Čas čítania 0:35
Viktor Kniš

Išiel som si proste vypiť, Trnkov pes aj Sulíkove vtípky z Matoviča. Sleduj zostrih najvtipnejších momentov z Televíznych novín

NEWS
Uložiť Uložené

Aj tieto momenty definujú rok 2020.

Na Slovensku aj v roku 2020 pribudlo niekoľko legiend internetu, jednou z najvýraznejších sa stal 20-ročný Denis. Ten v reportáži priznal, že najskôr popíjal s kamarátmi, a potom šoféroval. Redaktora TV Markíza sa pýtal, či mu závidí, že si vypil a pred kamerou počítal, koľko poldecákov si vlastne dal. 

V zostrihu najvtipnejších momentov Televíznych novín sa okrem breptov redaktorov objavilo aj podpichnutie Richarda Sulíka smerom k Igorovi Matovičovi. „Pán Matovič nenapísal status? Fúha,“ vtipkoval šéf strany Sloboda a Solidarita v čase, keď vrcholil ich osobný spor. Sulík sa však vo videu objavuje hneď niekoľkokrát, srandu si robí aj z popieračov očkovania. 

Odporúčané
VEĽKÝ PREHĽAD ZÁKAZOV: Ako vyzerá tvrdý lockdown na Slovensku? VEĽKÝ PREHĽAD ZÁKAZOV: Ako vyzerá tvrdý lockdown na Slovensku? 1. januára 2021, 10:32

Zaspomínať si môžeme aj na výkony niektorých politikov v parlamente a taktiež rozhovor s bývalým generálnym prokurátorom Dobroslavom Trnkom, ktorému asistuje jeho pes. 

Nechýba ani Igor Matovič, keď si vystrelil z profesora Krčméryho, ktorý sa ho neobratne snažil nájsť potom, ako mu premiér zozadu poklepal na rameno. 

Domov
Zdieľať
Diskusia