Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. decembra 2020, 12:21
Čas čítania 1:12
Lukáš Čelka

Aktualizované: Matovič zvoláva mimoriadne rokovanie vlády. Chce sprísniť opatrenia od dnešnej polnoci

NEWS OPATRENIA
Uložiť Uložené

Situácia je podľa jeho slov mimoriadne vážna.

Aktualizované 12:45 o vyjadrenie strany SaS.

Premiér Igor Matovič vo svojom statuse uviedol, že Inštitút zdravotných analýz odporúča plošné testovanie a urýchlené spísnenie opatrení. „Testy, ako inak, nakúpené už 5-ty týždeň nie sú. Zostáva nám preto, bohužiaľ, len lockdown, respektíve jeho sprísnenie,“ napísal premiér.

Zvolal preto na dnes o 15:00 mimoriadne zasadnutie vlády, kde chce príjať opatrenia, ktoré začnú platiť od dnešnej polnoci a niektoré v nasledujúcich dňoch.

Odporúčané
Na Slovensko mieri ďalšia dodávka vakcín, prídu začiatkom januára. Rezort zdravotníctva čaká, že sa zaočkujú vyše 3 milióny ľudí Na Slovensko mieri ďalšia dodávka vakcín, prídu začiatkom januára. Rezort zdravotníctva čaká, že sa zaočkujú vyše 3 milióny ľudí 31. decembra 2020, 11:42

„Najzásadnejšie z nich je zrušenie akýchkoľvek domácich návštev, t.j. vytváranie akýchkoľvek tzv. bublín bude zrušené," uviedol premiér. 

Domov
Zdieľať
Diskusia