Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. decembra 2020, 11:42
Čas čítania 0:49
Lukáš Čelka

Na Slovensko mieri ďalšia dodávka vakcín, prídu začiatkom januára. Rezort zdravotníctva čaká, že sa zaočkujú vyše 3 milióny ľudí

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Na Slovensku by malo byť dostupných 150 tisíc vakcín už v priebehu januára.

Ďalšia dodávka vakcín je plánovaná na 4. januára, následne budú dodávané vo frekvencii jedenkrát týždenne. Informovalo o tom Ministerstvo zdravotníctva.

Rezort sa domnieva, že počas januára budú postupne prichádzať aj vakcíny od iných spoločností po ich úspešnej registrácii. „Detailné informácie sú zatiaľ v procese internej komunikácie," uviedla hovorkyňa ministerstva Zuzana Eliášová. Slovensko má možnosť zakúpiť až 17,4 milióna dávok vakcíny. 

Odporúčané
Zdravotník z urgentu: Osobne si myslím, že najlepšie riešenie by bolo spraviť aj lockdown na sociálnych sieťach Zdravotník z urgentu: Osobne si myslím, že najlepšie riešenie by bolo spraviť aj lockdown na sociálnych sieťach 30. decembra 2020, 14:30
Domov
Zdieľať
Diskusia