Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. decembra 2020, 6:27
Čas čítania 0:32
Dominik Vetrák

Tvorcovia Black Mirror natočili s Netflixom dokument parodujúci rok 2020

FILMY A SERIÁLY DEATH TO 2020
Uložiť Uložené

Charlie Brooker si dáva pauzu od Black Mirror.

Death to 2020 je mockumentary, teda dokument v štýle paródie. Zameria sa na to, aký šialený bol rok 2020, takže sa pozrieme na začiatok a priebeh pandémie spôsobenej Covid-19, na hnutie Black Lives Matter, americké voľby a Trumpa.

Súčasťou dokumentu budú aj archívne zábery a rozhovory s hercami v rolách expertov na politiku. Dočkáme sa ako kritiky, tak humoru a keďže ide o tvorcov Black Mirror, môžeme sa pripraviť aj na nastavenie zrkadla pre celú spoločnosť. 

Odporúčané
10 najočakávanejších hororov roka 2021 10 najočakávanejších hororov roka 2021 20. decembra 2020, 16:30

Hlavným producentom je Charlie Brooker, ktorý si tento rok dal s Black Mirror pauzu, keďže usúdil, že svet jeho deprimujúce myšlienky a nápady v súčasnosti naozaj nepotrebuje. Namiesto toho pripravil dokument, ktorý sa predstavuje prvým trailerom. Death to 2020 uvidíme na Netflixe 27. decembra. 

Predstavia sa v ňom Samuel L. Jackson, Lisa Kudrow, Leslie Jones, Hugh Grant, Kumail Nanjiani (Lovebirds, Silicon Valley) a ďalší. 

Domov
Zdieľať
Diskusia