Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2020, 13:02
Čas čítania 4:27
Dominik Vetrák

Recenzia: Mal by si vidieť Wonder Woman 2 v kinách, kým sú ešte otvorené, alebo za to slabý herecký výkon Gal Gadot nestojí?

FILMY A SERIÁLY DC FILMY DC KOMIKSOVKY FILMY 2020 WONDER WOMAN 2
Uložiť Uložené

Gal Gadot a Patty Jenkins sa opäť pokúsili natočiť zábavnú blockbusterovú komiksovku.

Prvú Wonder Woman, úprimne, veľmi nemusíme. Snímka mala celkom slušný rozbeh, no digibordel v závere to totálne pokazil. Dúfali sme, že dvojka bude úplne iným filmom, a že sa Gal Gadot naučí lepšie hrať.

Po mnohých odkladoch tak do kín prichádza Wonder Woman 1984 a my môžeme spokojne prehlásiť, že sa nám splnili obe želania. Aj keď len čiastočne. Najprv si však povieme, o čo vo filme ide. 

Zoznam akčných filmov z roku 2020 môžeš nájsť v našej filmovej databáze.

... aj keď len čiastočne. Prezrádzať viac ako trailery by sa totiž nemuselo vyplatiť. Warner Bros. šikovne utajilo hlavný motív snímky, neukázalo plnú formu záporáčky Cheetah v podaní Kristen Wiig a trailery sa sústredili hlavne na Wonder Woman (Gal Gadot), Stevea Trevora (Chris Pine) a ich dynamiku. Prezradiť ti tak môžeme, že film sa hrá s témami pravdy a sile Diany Prince („civilné meno“ Wonder Woman) čeliť jej.

Priemerné hodnotenie čitateľov
Tvoje hodnotenie
Aké hodnotenie by si dal ty?
Zobraziť výsledky
Skryť výsledky
0/10
Domov
Zdieľať
Diskusia