Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. decembra 2020, 14:07
Čas čítania 0:31
Viktor Kniš

Barbora Piešová má rovnako talentovanú sestru. Takto im to ladí v spoločnnom videoklipe

HUDBA
Uložiť Uložené

Vypočuj si spevácky duet v podaní superstáristky Barbory Piešovej a jej sestry Lenky.

Aj keď Lenka Piešová nie je v speváckom svete žiadnym nováčikom, viac pozornosti na seba upútala jej sestra Barbora, ktorá sa stala víťazou Superstar. Obe sa však môžu pýšiť rovnakým talentom, ktorý teraz po dlhom čase spojili v duete.

Lenka Piešová so sestrou Barborou predstavili pieseň a klip Pokoj. Text piesne napísala sama Lenka a podieľala sa autorsky aj na hudbe. Na nahrávaní spolupracovali aj ďalší  ľudia z okolia sestier. Za výsledkom sú speváčkini kamaráti, učiteľka spevu zo základnej umeleckej školy, chlapci z kapely a ďalší priatelia, ktorí naspievali zbory.

Odporúčané
Superstáristka Barbora Piešová pokrstila album ako ešte nikto. Potrebovala hasičské auto a ochranný oblek Superstáristka Barbora Piešová pokrstila album ako ešte nikto. Potrebovala hasičské auto a ochranný oblek 16. novembra 2020, 6:25

„Klip vznikal na niekoľkokrát keďže situácia nedovolila sa veľmi zhromažďovať. Predstavu o klipe som mala a kameraman a režisér Filip Kormanak tomu dodal skutočnú atmosféru presne takú akú som si predstavovala. Trochu tajomnú pokojnú a svetla krásne vystihli takú tu chladnú zimnú atmosféru. Preto sa skladba volá Pokoj,“ vysvetľuje Lenka Piešová.

Domov
Zdieľať
Diskusia