Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2020, 15:11
Čas čítania 1:10
Adam Novosad

Prezidentka Zuzana Čaputová: Igor Matovič by mal zvážiť prenechanie manažovania koronakrízy inému členovi vlády

NEWS IGOR MATOVIČ SLOVENSKO ZUZANA ČAPUTOVÁ
Uložiť Uložené

Prezidentka dnes diskutovala v Rádiu Expres u Braňa Závodského.

Prezidentka Zuzana Čaputová sa dnes objavila v diskusnej relácii Braňo Závodský Naživo na Rádiu Expres. Hlava štátu v rozhovore komentovala aktuálnu situáciu na Slovensku, a to ako epidemiologickú, tak aj politickú, a dokonca poslala premiérovi Igorovi Matovičovi veľavravný odkaz.

Zuzana Čaputová povedala, že Igor Matovič by sa mal zamyslieť a zvážiť možnosť, či by pre Slovensko nebolo vhodnejšie, keby sa vzdal manažovania koronakrízy. Mohol by tieto kompetencie odovzdať do rúk niektorého iného člena vlády, čo podľa nej nie je v Európe nijak nezvyčajné. „Neboli by sme jediní v Európe, skôr naopak,“ okomentovala tento návrh prezidentka. 

 

Sledujte naživo.

Posted by Zuzana Čaputová on Monday, December 7, 2020

Hlava štátu v posledných týždňoch kritizuje komunikačný chaos, ktorý spôsobila vláda. Obyvatelia strácajú prehľad o aktuálne platných opatreniach, a tak rovnako rýchlo strácajú aj snahu rešpektovať prípadné nové pravidlá. „Celý svet rieši covid, len my riešime pána premiéra,“ povedala prezidentka Čaputová.

Domov
Zdieľať
Diskusia