Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
5. decembra 2020, 12:42
Čas čítania 0:33
Viktor Kniš

Mariah Carey a Ariana Grande vydávajú vianočnú hymnu. Prekoná legendárne All I Want for Christmas Is You?

HUDBA ARIANA GRANDE MARIAH CAREY
Uložiť Uložené

Známe speváčky sa spojili, aby spríjemnili poslucháčom Vianoce.

Mariah Carey je autorkou jednej z najlegendárnejších vianočných skladieb, ktorá aj tento rok začala trendovať už pred pár týždňami. V spolupráci s Arianou Grande a Jennifer Hudson sa teraz pokúsili o ďalší hit v podobnom duchu, ktorý dostáva príznačný názov Oh Santa! a s ním aj adekvátny videoklip. Ten je plný typických vianočných stereotypov z Ameriky, nechýbajú ani škriatkovia a obrovský závod na darčeky. 

Skladba sa zatiaľ teší veľkému záujmu, je však otázne, či sa prebojuje na popredné priečky vo veľkej konkurencii nostalgických vianočných skladieb. Minimálne počas aktuálnej zimy ju však v rotáciách rádií určite budeš počuť. 

Odporúčané
Ariana Grande chce súložiť celú noc, dá ti príklad a výsledkom je číslo 69. Túži byť tvojou manželkou aj milenkou Ariana Grande chce súložiť celú noc, dá ti príklad a výsledkom je číslo 69. Túži byť tvojou manželkou aj milenkou 18. novembra 2020, 16:42

Ariana Grande nedávno vydala aj ďalší sólový album s názvom Positions, ktorý je veľmi intímnou a osobnou výpoveďou popovej speváčky. 

Mariah Carey sa síce v súčasnosti veľmi aktívne venuje svojmu Instagramu, vydáva však skôr len výberovky, ktoré si ľudia počas jej kariéry stihli obľúbiť. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia