Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. decembra 2020, 9:30
Čas čítania 8:19
Adam Novosad

Odrezal si kus nohy, pozval 10 kamarátov a spolu ju zjedli. Nechutila ako kuracie mäso, skonštatovala partia nových kanibalov

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Američanovi museli po dopravnej nehode amputovať nohu, a tak si ju vypýtal späť, zavolal 10 kamarátov a upečenú ju spoločne zjedli ako mexický tacos. Vedeli, že takúto príležitosť vyskúšať etický kanibalizmus už nikdy nebudú mať.

Zavolal desať svojich kamarátov, ktorým naservíroval kúsky svojej amputovanej nohy v tradičnom mexickom pokrme tacos a spoločne hodnotili, čo im ľudské mäso pripomína.

„Dvihli sme ju a začali sa s ňou hrať. Nevyzeralo to ako noha. Vyzeralo to ako objekt, nie kus človeka. Nebolo tam žiadne emočné spojenie,“ okomentoval moment, keď si svoju odrezanú končatinu priviezol domov.

Odporúčané
Uniesol ju ako 10-ročnú a roky znásilňoval len 15 km od Slovenska. Natascha však dnes vlastní dom, kde ju únosca zneužíval Uniesol ju ako 10-ročnú a roky znásilňoval len 15 km od Slovenska. Natascha však dnes vlastní dom, kde ju únosca zneužíval 2. novembra 2020, 9:30

Toto nie je úvod desivého príbehu vraždiaceho psychopata s túžbou po ľudskej krvi, ale príbeh jedného Američana, ktorý si v mladosti s kamarátmi uťahoval z kanibalizmu, až sa mu naskytla unikátna príležitosť vyskúšať ľudské mäso na vlastnom jazyku. Dokonca z vlastnej nohy. A on nezaváhal.

V tomto článku si prečítaš:
  • Ako svoje obete vraždil slovenský kanibal Matej Čurko v lese pri Kysaku
  • Ktoré časti tela zavraždených žien si Čurko odrezal, aby ich zrejme zjedol
  • Ako Američanovi amputovali nohu, ktorú si vzal domov a rozhodol sa ju zjesť
  • Čo mu povedalo 10 kamarátov, ktorých oslovil, či chcú nohu zjesť s ním
  • Ako schmatol nožík z kuchyne, odrezal si kus lýtkového svalu a zmrazil ho
  • Kedy mu kamarát-kuchár navrhol, že mu kus nohy namarinuje a opraží
  • Prečo technicky partia kamarátov takýmto kanibalizmom neporušila zákony
  • Ako je možné, že Slováka Mateja Čurka z kanibalizmu nikdy neusvedčili
  • Ako sa jeden Nemec 50 minút nahrával, ako vraždí svoju obeť, ktorú chcel zjesť

 

Odrezal si kus nohy, pozval 10 kamarátov a spolu ju zjedli. Nechutila ako kuracie mäso, skonštatovala partia nových kanibalov
Zdroj: Strelecký klub Podhradová

Slovenský kanibal, ktorý vraždil v lese pri Kysaku

Doteraz si zrejme o kanibalizme počul len na hodinách dejepisu či geografie, keď sa rozprávalo o pôvodných kmeňoch kdesi na izolovaných ostrovoch v Ázii.

Svojím vlastným kanibalom sa ale na mapu sveta pred necelými desiatimi zapísalo aj Slovensko. Otec dvoch detí, 43-ročný Matej Čurko žil v obci Sokoľ pri Košiciach, ale svoje obete vždy vylákal do lesa pri Kysaku, kde ich zdrogoval, bodol do srdca a časti tela narezal tak, aby si ich doma mohol uvariť.

Na svojom konte mal minimálne dve vraždy mladých Sloveniek, ktoré chceli spáchať samovraždu. Čurko ich presvedčil, aby sa s ním stretli. Vraj nemusia páchať samovraždu, keď ich on môže zabiť a zjesť, čo mu prinesie obrovské potešenie. A tak dve Slovenky skončili zakopané v plytkých hroboch s odrezaným chodidlom aj prsníkom, ktoré potom Čurko pravdepodobne uvaril a zjedol.

Jasné, vyskúšam penis aj semenníky

Osudným sa slovenskému kanibalovi stala komunikácia so Švajčiarom, ktorý chcel predčasne ukončiť vlastný život. Markus Dubach ho skontaktoval a v prvých chvíľach súhlasil s tým, že pricestuje na Slovensko do Kysaku a nechá sa zavraždiť. Čurko spozornel.

„Pôjdeme do lesa, kde ťa zabijem a vyrežem ti z tela mäso. Chcem najmä svaly z nôh, rúk, chrbta a zo zadku. Jasné, vyskúšam aj penis a semenníky,“ napísal vtedy Švajčiarovi, čím ho napokon vyľakal, informuje Plus 7 dní.

Polícia na Čurka nasadila agenta, ten sa s ním stretol a po prestrelke nakoniec kanibal po niekoľkých dňoch zomrel. Prípad však šokoval slovenskú verejnosť.

Odrezal si kus nohy, pozval 10 kamarátov a spolu ju zjedli. Nechutila ako kuracie mäso, skonštatovala partia nových kanibalov
Zdroj: Reddit

Dopravná nehoda, odrezaná noha a kanibalizmus

V hlavných bodoch sa príbehy slovenského kanibala Mateja Čurka a amerického kanibala, ktorý na sociálnych sieťach zostal v anonymite a vystupoval pod menom IncrediblyShinyShart, radikálne líšia. Američan nikoho cez internet nemanipuloval s cieľom vylákať ho do lesa a dopichať ho nožom do srdca. On o svoju nohu prišiel následkom dopravnej nehody.

S mojimi priateľmi sme vždy žartovali, či by sme vyskúšali ľudské mäso, keby sme ho mohli zjesť etickým a zdravým spôsobom. A vždy sme povedali, že samozrejme,“ začal opis najbizarnejšej večere svojho života Američan.

„Naskytla sa príležitosť, a tak som im to pripomenul,“ zasmial sa. Spočiatku mu však do smiechu nebolo, keď ho po havárii na motocykli previezli do nemocnice a lekári mu museli oznámiť tragickú správu.

Cez noc mäso namarinoval, a potom podusil s cibuľou, paprikou, soľou, korením a šťavou z limetky.

Amputujte mi nohu, nech ju môžem zjesť

Nohu mu síce zachránili, ale náraz ju dochrámal tak veľmi, že by na nej už nikdy nemohol chodiť. „Vybral som si, nech mi ju amputujú. A poprosil som lekárov, aby si ju nechali,“ vysvetľoval pre Vice, ako mu v hlave postupne skrsol nápad využiť svoju amputovanú nohu v bežnom živote. Medzi večerou s ľudským mäsom na tanieri a prepustením z nemocnice však prešiel dlhý čas.

Američan mal veľké šťastie, že sa mu nestalo nič vážnejšie ako dochrámaná noha. V čase nárazu mohol ísť podľa vlastných slov rýchlosťou viac ako 80 kilometrov za hodinu, ale nehoda mu nepoškodila mozog či miechu.

Keď havaroval, preháňal sa horskými cestami a v jednej chvíli zbadal oproti sebe auto, ktoré sa chystalo z hlavnej cesty odbočiť na vedľajšiu. Malo zapnutú smerovku a on si myslel, že ho šofér vidí, ale nanešťastie nevidel. Keď bol od auta len pár metrov, nepozorný šofér vyrazil z miesta a tvrdo vrazil do strany motocykla.

„Nemal som žiadne ďalšie zranenia. Bola to len moja noha a malý rez zozadu na krku. Okrem toho som nebol nijak zranený! Veľmi ľahko som v ten deň mohol zomrieť,“ opísal svoje pocity pre Vice po tom, čo sa na miesto nehody vrátil a analyzoval, ako mohol trafiť ktorýkoľvek zo stromov rastúcich neďaleko cesty.

„Môžem jazdiť, ale sľúbil som svojej mame, že počkám, kým zomrie. Chýba mi to každý deň,“ zaspomínal si na svoju motorkársku kariéru, na ktorú nezanevrel napriek nehode.

Ako mu nemocnica dovolila odniesť si nohu domov?

Američan si pôvodne chcel svoju nohu nechať „vypchať“ ako sa to robí so zvieratami v múzeách. Táto možnosť však nebola realizovateľná, aj keď si ju vraj vedel predstaviť ako lampu vo svojej obývačke. Napokon sa rozhodol nohu zjesť.

Ako ju dostal z nemocnice, kde sa zrejme amputované končatiny pacientov bežne nevydávajú? Jednoducho. „Väčšina nemocníc má postupy, cez ktoré ti vydajú časti tela, pretože niektoré náboženstvá vyžadujú, aby si bol pochovaný vcelku, takže som len podpísal papiere,“ vysvetlil. Svoju amputovanú končatinu potom za pomoci vlastnej matky previezol domov v prenosnej chladničke.

Odrezal si kus nohy, pozval 10 kamarátov a spolu ju zjedli. Nechutila ako kuracie mäso, skonštatovala partia nových kanibalov
Zdroj: Reddit

Schmatol nožík a odrezal si kúsok zo svalu

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 91963 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako schmatol nožík z kuchyne, odrezal si kus lýtkového svalu a zmrazil ho
  • Kedy mu kamarát-kuchár navrhol, že mu kus nohy namarinuje a opraží
  • K akému mäsu chuť svojej nohy prirovnal, keď mu nepripomínala kuracinu
  • Prečo technicky partia kamarátov takýmto kanibalizmom neporušila zákony
  • Ako je možné, že Slováka Mateja Čurka z kanibalizmu nikdy neusvedčili
  • Ako sa jeden Nemec 50 minút nahrával, ako vraždí svoju obeť, ktorú chcel zjesť
Domov
Zdieľať
Diskusia