Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
3. decembra 2020, 16:42
Čas čítania 0:21
Dominik Vetrák

Seriál Vikingovia končí s poslednými epizódami. Sleduj epický trailer pre krvavé vyvrcholenie konfliktu medzi Ragnarovými synmi

FILMY A SERIÁLY VIKINGS
Uložiť Uložené

Posledné časti si budeš môcť pozrieť na Amazon Prime.

Vikingovia už čoskoro skončia. Na Netflixe sa síce dočkáme podobného seriálu od rovnakého tvorcu, najskôr však musia ukončiť príbeh Ragnarových synov na kanáli History Channel. Paradoxne ale tieto epizódy uvidia diváci History Channel medzi poslednými. Stanica totiž uzavrela dohodu so streamovacou spoločnosťou Amazon Prime Video. 

Odporúčané
10 najlepších českých a slovenských filmov na Netflixe 10 najlepších českých a slovenských filmov na Netflixe 30. novembra 2020, 14:30

Posledných 10 epizód 6. série Vikingov uvidíme najskôr práve na Amazone. Stane sa tak 30. decembra, kedy vyjdú všetky naraz. Amazon pri tejto príležitosti vydal aj akčný trailer plný krvavých vikinských bitiek, v ktorom okrem iného aj odhaľuje, čo sa stane s obľúbenými, ale aj nenávidenými postavami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia