Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
2. decembra 2020, 21:51
Čas čítania 1:25
Adam Novosad

Igor Matovič nechá otvoriť súkromnú školu, kam chodia jeho dcéry. Je za ňou podnikateľ, ktorý nakupoval antigénové testy

NEWS IGOR MATOVIČ ŠKOLSTVO
Uložiť Uložené

Zriaďovateľ školy prisľúbil premiérovi, že všetkých nechá pretestovať vo vlastnej réžii.

Igor Matovič sa po dnešnom zasadnutí vlády postavil pred novinárov, aby im oznámil, že minister školstva Branislav Gröhling si nesplnil domácu úlohu a nedokázal zabezpečiť plán, na základe ktorého by sa mohli žiaci a študenti vrátiť späť do školských lavíc už od pondelka 7. decembra.

Odporúčané
Matovič: Niektoré školy otvoríme už od pondelka. Premiér berie fungovanie školstva v pandémii do vlastných rúk Matovič: Niektoré školy otvoríme už od pondelka. Premiér berie fungovanie školstva v pandémii do vlastných rúk 2. decembra 2020, 16:29

Predsedovi vlády sa plán Gröhlinga, ktorý počítal s prvotným vzorovým pretestovaním zamestnancov, žiakov aj rodičov a otvorením niektorých škôl, napokon nepozdával, a tak na tlačovke oznámil, že fungovanie školstva v pandémii pred Vianocami preberá do vlastných rúk.

Matovič oznámil, že sa na Slovensku od pondelka otvorí niekoľko škôl, hoci nechcel spresniť o ktoré presne ide. Povedal však, že sa otvorí aj súkromná škola, kam chodia jeho dcéry. V školách, ktoré pilotne otvoria pretestujú zamestnancov, žiakov aj rodičov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia