Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2020, 6:08
Čas čítania 0:51
Jakub Paulík

Jazdi na tanku, odpáľ výbušniny, strieľaj zo zbrane. V Británii otvorili „deštrukčnú terapiu", má pomôcť vybiť hnev z pandémie

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Cieľom koncentrovaného hnevu sa stanú vraky áut.

Rok 2020 je pre veľkú časť sveta pomerne frustrujúcim. Pandémia koronavírusu pripravila mnohých ľudí o blízkych, ďalších o prácu, živobytie či psychickú pohodu. Firma Scrap Car Comparison preto vymyslela spôsob, akým zo seba dostať hnev a frustráciu z posledného obdobia, uvádza Fox News

V projekte s názvom The Rage Yard dostanú účastníci k dispozícii tank, množstvo ručných zbraní a výbušniny, ktoré budú môcť použiť na šrotovisku áut.

Zajazdiť si v tanku, prejsť s ním po vozidle určenom na zničenie, alebo si do poničených autách jednoducho zastrieľať, je vraj skvelou „deštrukčnou terapiou“. Podľa doktorky Samie Latif niektorí jedinci dokážu týmto spôsobom naozaj účinne zahnať stres.

Domov
Zdieľať
Diskusia