Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2020, 20:17
Čas čítania 0:46
Miriam Rumanková

Na zakázanej gangbang gay party v Bruseli bol aj maďarský poslanec konzervatívnej strany Fidesz. Pred policajtmi utekal oknom

NEWS
Uložiť Uložené

József Szájer sa údajne pokúsil pred policajtami utiecť cez okno, ale zranil sa a polícajné posily ho chytili. Počas výsluchu sa vraj oháňal svojou europoslaneckou imunitou.

Počas víkendu zasahovala bruselská polícia v centre mesta nad jedným z miestnych barov, kde sa mala konať tzv. gangbang párty. Okrem toho, že bola akcia nepovolená sa v podniku nachádzal nachádzal aj člen Európskeho parlamentu József Szájer z maďarskej konzervatívnej vládnej strany Fidesz.

Na mieste policajti našli aj návykové látky a dali pokutu 25 ľuďom, pričom väčšinou išlo o mužov. Podľa denníka Het Laatste Nieuws sa akcie zúčastnilo niekoľko diplomatov a jeden europoslanec. József Szájer sa údajne pokúsil pred policajtami utiecť cez okno, ale zranil sa a policajti ho chytili. Počas výsluchu sa vraj oháňal svojou europoslaneckou imunitou.

Domov
Zdieľať
Diskusia