Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2020, 16:21
Čas čítania 0:39
Viktor Kniš

Sťažujú sa, že mohli byť slávni, zostali strašiť v spálni u mamy. Ego a Momo sú tam, kde sú peniaze a hrá hudba

NEWS EGO MOMO
Uložiť Uložené

Ego a Momo vydávajú spoločný klip ku skladbe z Egovho albumu Egotron.

Egov druhý sólový album Egotron je už niekoľko týždňov vonku, ty si ho však ešte stále môžeš objednať na Ruka Hore, ak sa napríklad obzeráš po vhodnom vianočnom darčeku. Člen Kontrafaktu doručil fanúšikom zmes viacerých žánrov, a tak sa teší úspechu aj mimo radov striktne rapových poslucháčov.

Teraz sme sa dočkali aj nového videoklipu – konkrétne ide o skladbu Fajn, na ktorej sa prekvapivo po boku Ega objavil aj Momo. Napriek tomu ide o viac než dobre fungujúce spojenie a ako bonus si chalani vymenili garde ešte aj na Momovom projekte Extras. Klip si v tomto prípade zobral na starosti Goldy so svojim tímom.

Odporúčané
Ego: Verejná kritika Kotlebu bola politicky najlepšia vec, akú som v živote spravil (Rozhovor) Ego: Verejná kritika Kotlebu bola politicky najlepšia vec, akú som v živote spravil (Rozhovor) 8. septembra 2020, 10:05
Domov
Zdieľať
Diskusia