Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2020, 16:55
Čas čítania 0:39
Miriam Rumanková

Michael B. Jordan si zakladá OnlyFans. Chce vyzbierať peniaze na podporu školy pre barberov

NEWS ONLYFANS
Uložiť Uložené

Časopis People herca označil za najsexi muža planéty.

Herca Michaela B. Jordana časopis People pomenoval za najsexi muža planéty. Preto možno niektorých poteší, že hviezda filmov Creed oznámila, že si zakladá účet na OnlyFans. Herec tiež doplnil, že výťažok z predplatného poputuje na podporu školy pre barberov.

Po tom, ako túto správu oznámil v šou Jimmyho Kimmela poznamenal aj to, že fanúšikovia by nemali byť vo veľkom vytržení, pretože príspevky budú zamerané najmä na jeho fúzy. Informáciu prezradil po tom, čo prišla reč najeho zovňajšok. Informuje o tom portál Complex.

Odporúčané
Stredoškoláčka si vzala na stužkovú slávnosť vystrihnutého Michaela B. Jordana z Creed 2. Herec ju neskôr prekvapil priamo na pľaci Stredoškoláčka si vzala na stužkovú slávnosť vystrihnutého Michaela B. Jordana z Creed 2. Herec ju neskôr prekvapil priamo na pľaci 17. augusta 2018, 17:18
Domov
Zdieľať
Diskusia