Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. augusta 2018, 17:18
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Stredoškoláčka si vzala na stužkovú slávnosť vystrihnutého Michaela B. Jordana z Creed 2. Herec ju neskôr prekvapil priamo na pľaci

FILMY A SERIÁLY CREED 2
Uložiť Uložené

Fanúšičke Michaela B. Jordana sa splnil sen.

Na Creed 2 sa už určite všetci tešíte. Výnimkou nie je ani mladá Audeva Agyeman, ktorá je veľkou fanúšičkou herca Michaela B. Jordana. Dokonca natoľko, že po tom, čo sa jej priateľ nemohol dostaviť na maturitný ples, tak Audeva si proste ako sprievod priviedla vystrihnutého Michaela B. Jordana v životnej veľkosti.

Celá záležitosť sa samozrejme dostala aj k hercovi, a ten sa rozhodol, že svoju fanúšičku prekvapí priamo na pľaci Creed 2. Video z tohto milého stretnutia nájdete nižšie.

Hnacím motorom Creed 2 bude konflikt mladého Adonisa (Jordan) a Viktora Draga (Florian Munteanu), syna Ivana Draga (Dolph Lundgren).

Ivan Drago patril k súperom Rockyho Balbou (Sylvester Stallone), ktorý teraz trénuje Adonisa. Ako vieme z predchádzajúcich dielov, Drago v zápase s Apollom Creedom svojho súpera silným úderom zabil.

Apolla následne pomstil až Rocky, keď nad Dragom dokázal vyhrať. Adonis teda bude nepochybne poháňaný aj osobnou túžbou vyhrať nad synom muža, ktorý mu zabil otca. Režíruje Steven Caple Jr. a premiéry sa dočkáme 22. novembra (listopad) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia