Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. novembra 2020, 6:53
Čas čítania 0:42
Viktor Kniš

Lil Nas X je Santa Claus z budúcnosti a prirovnáva sa k Michaelovi Jacksonovi

HUDBA LIL NAS X
Uložiť Uložené

Obľúbený americký raper sa pripomína novým videosinglom a pripomína svoj online koncert, ktorý bude podľa jeho slov najväčší spomedzi všetkých v roku 2020.

Aj Lil Nas X pripomína, že sa nezadržateľne blíži čas Vianoc. V novinke s názvom Holiday sa prezliekol za Santa Clausa z budúcnosti. Referuje nielen na svoju homosexuálnu orientáciu, ktorú pred časom odhalil, ale aj na svoj obzvlášť úspešný hit Old Town Road.

Samotný videoklip je miestami odkaz na kultovú sníkmu Back to the Future a ukazuje, ako roboti zabezpečujú darčeky pre celý svet. 

Lil Nas X momentálne chystá obrovskú online show, o ktorej sám tvrdí, že ide o najväčšie vystúpenie tohto druhu v roku 2020. Udiať by sa malo na platforme Roblox. 

Odporúčané
Lil Nas X ako Nicki Minaj a Bella Thorne ako sexy červená čiapočka: Toto sú najlepšie halloweenske kostýmy známych Lil Nas X ako Nicki Minaj a Bella Thorne ako sexy červená čiapočka: Toto sú najlepšie halloweenske kostýmy známych 1. novembra 2020, 14:30
Domov
Zdieľať
Diskusia