Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. novembra 2020, 10:30
Čas čítania 1:40
Martin Mičuda

Omladené Audi SQ5 naďalej vsádza na 3-litrové TDI, po novom však s elektrickým turbom a 341 koňmi

Omladené Audi SQ5 naďalej vsádza na 3-litrové TDI, po novom však s elektrickým turbom a 341 koňmi
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.audi-mediacenter.com/en/audi-sq5-tdi-11326" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">audi-mediacenter.com</a>
TECH AUDI
Uložiť Uložené

Rozsiahlejším faceliftom prešla už aj vrcholná verzia modelu Q5.

Nemecký výrobca Audi nás počas leta oboznámil s modernizovanou Q5-kou, teda s vynoveným stredne veľkým SUV, ktoré patrí medzi najúspešnejšie modely značky. Teraz prichádza rad na vrcholný variant SQ5, ktorý sa však na rozdiel od nedávno modernizovaných modelov SQ7 a SQ8 naďalej drží naftového motora. Pod kapotou novej SQ5-ky teda nečakaj benzínovú V6-ku.

Aj naďalej platí, že v porovnaní s Q5-kou so športovým optickým balíkom sa top verzia SQ5 na prvý pohľad veľmi nelíši. Rozdiely treba opäť hľadať len v detailoch. Pravdou ale je, že facelift priniesol nový predný a zadný nárazník, pozmenenú grafiku svetlometov a prítomnosť nových diskov (štandardne 20") či odtieňov laku karosérie.

Späť
Zdieľať
Diskusia