Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
12. novembra 2020, 11:46
Čas čítania 0:51
Viktor Kniš

Majk Spirit oznámil dátum vydania nového albumu. Bude sa volať Nový človek 2.0 a pomôže mu s ním jeho dcéra Aria

HUDBA MAJK SPIRIT
Uložiť Uložené

Člen H16 oznámil, že 1. októbra 2021 vydá nový album, ktorý bude voľným pokračovaním debutu s názvom Nový človek.

Majk Spirit je momentálne fulltime otec. Jeho manželka Maria priviedla pred pár týždňami na svet dcérku, ktorej dali meno Aria. Pochopiteľne sa život Dušičkovcov točí v prvom rade okolo nej, Speezy však už teraz premýšľa nad plánmi na nasledujúci rok. Svojim fanúšikom na Instagrame prezradil, že takto o rok už budú počúvať jeho piaty sólový projekt, ktorý by sa mal volať Nový človek 2.0. 

Hlava Spirit Music a najvýraznejší člen H16 sa tak aspoň symbolicky vráti k debutovému projektu, ktorý bol zároveň najprelomovejším v jeho kariére. Aj keď v čase vydania tohto projektu už raperi vedeli, ako zapôsobiť na rádiá a trafiť sa do vkusu širšieho publika, Majk Spirit vytiahol obzvlášť autentickú kartu a neurazil ani tradičnejších poslucháčov rapu. 

Odporúčané
Ministerstvo kultúry ďalej ignoruje umelcov aj obslužné povolania. Skrachuje 90 % klubov, odhaduje asociácia Ministerstvo kultúry ďalej ignoruje umelcov aj obslužné povolania. Skrachuje 90 % klubov, odhaduje asociácia 6. novembra 2020, 12:56

Nový človek 2.0 chce Majk Spirit vydať 1. októbra 2021, pričom dcéra Aria by sa mala zhostiť pozície „executive producera“. Podobne to pred časom vymyslel aj DJ Khaled, ktorého syn zastával rovnakú pozíciu pri tvorbe otcovho projektu už keď mal 4 mesiace. Samozrejme, ide skôr o symboliku, zároveň aj o sympatický odkaz poukazujúci na dôležitosť rodiny. 

Či bude mať toto Speezyho rozhodnutie vplyv na avizovaný projekt jednašestky, sa dozvieme snáď už čoskoro.  

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Moj 5. solovy album sa bude volat NOVÝ ČLOVEK 2.0 a vyjde 1.10.2021 🕊 Executive producer bude ARIA 🤍

Príspevok, ktorý zdieľa Majk Spirit (@majkspirit),

Domov
Zdieľať
Diskusia