Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. novembra 2020, 12:34
Čas čítania 1:00
Miriam Rumanková

Majetok Britney Spears bude naďalej spravovať jej otec. Speváčka prehrala súd, bez kontroly si nemôže kúpiť ani kávu

NEWS BRITNEY SPEARS
Uložiť Uložené

Pre Britney a jej majetok v hodnote 59 miliónov chce otec údajne len to najlepšie.

Americký súd zamietol žiadosť Britney Spears, aby bol jej otec vylúčený zo správcovstva speváčkinho majetku. Jamie Spears dohliada nad dcérinými peniazmi a celým jej majetkom už 12 rokov z dôvodu obáv o jej duševné zdravie. Informuje o tom BBC.

Aj napriek tomu, že Britney prostredníctvom právnika odkázala, že nebude vystupovať, pokiaľ jej otec ostane v tejto funkcii, on sa vyjadril, že všetko robí len pre najväčšie dobro dcéry. 

Pre Britney a jej majetok v hodnote 59 miliónov (údaj z roku 2018) chce údajne len to najlepšie. Médiá vyzýva, aby sa do záležitostí týkajúcich sa jeho dcéry nemiešali, pretože ide o súkromnú vec. 

Odporúčané
Čo sa stalo s princeznou popu Britney Spears, a prečo nemôže bez povolenia míňať svoje zarobené peniaze? Čo sa stalo s princeznou popu Britney Spears, a prečo nemôže bez povolenia míňať svoje zarobené peniaze? 28. augusta 2020, 15:13

Právna bitka sa odohráva na pozadí hnutia Free Britney, ktoré založila skupina fanúšikov. Speváčkini obdivovatelia veria, že Britney Spears žije v zajatí jej otca. Aj napriek tomu, že za posledných 12 rokov koncertovala, vydala album alebo dokonca hrala vo filme, si speváčka nemôže kúpiť ani len kávu bez toho, aby o tom jej otec vedel.   

Prečo spravuje majetok Britney Spears jej otec?

Svojprávnosti speváčku zbavili po incidentoch a kolapsoch na verejnosti, keď si oholila hlavu alebo dáždnikom napadla auto, v ktorom sedel paparazzi. Všetkému predchádzali psychické problémy, závislosť od drog, tlak médií, jej rodiny, ale aj producentov.

Po viacerých škandáloch odznel na súde verdikt, že sa speváčka o seba nedokáže postarať. Úrady ju zbavili svojprávnosti a zobrali jej obe deti. Do starostlivosti ju pridelili dvom poručníkom, jedným z nich bol jej vlastný otec Jamie Spears a druhým právnik Andrew M. Wallet, ktorý sa mal starať najmä o jej potreby a záujmy. 

Mesiac po tom, čo ju zbavili svojprávnosti, však bola Britney opäť v plnom pracovnom nasadení.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by #FreeBritney (@freebritneymovement) on

Domov
Zdieľať
Diskusia