Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. novembra 2020, 19:15
Čas čítania 0:57
Dominik Vetrák

Predstaviteľ Michaela Scofielda odmieta hrať heterosexuálne postavy. Novú sériu Prison Break tak už asi nikdy neuvidíme

FILMY A SERIÁLY PRISON BREAK
Uložiť Uložené

Wentworth Miller vydal na Instagrame jasné prehlásenie o tom, prečo sa ďalších dielov Prison Break už nikdy nedočkáme.

Herec Wentworth Miller na svojom Instagrame vydal prehlásenie, ktoré šokuje asi každého. Potvrdil, že sa už neobjaví v žiadnych ďalších dieloch seriálu Prison Break. Ako dôvod uviedol, že už má po krk toho, ako hrá heterosexuálne postavy. 

Miller vyšiel na povrch so svojou homosexuálnou orientáciou v roku 2013. Odvtedy v rôznych rozhovoroch prezradil, že sa kvôli stresu zo svojej sexuálnej orientácie a okoliu mnohokrát pokúsil o samovraždu. V detstve trpel depresiami a strach z toho, že by odhalil svoje pravé ja, ho psychicky ničilo takmer celý život. 

Odporúčané
Zvláštne dievča s výnimočným talentom sa stalo svetovou jednotkou v šachu: Kde čerpali inšpiráciu tvorcovia The Queen's Gambit? Zvláštne dievča s výnimočným talentom sa stalo svetovou jednotkou v šachu: Kde čerpali inšpiráciu tvorcovia The Queen's Gambit? 5. novembra 2020, 11:30

Miller hral v seriáli Prison Break postavu Michaela Scofielda, ktorý sa dobrovoľne nechal zatknúť, aby z väzenia dostal svojho neprávom odsúdeného brata. V roku 2017 sme sa po 8 rokoch dočkali oživenia seriálu.

Odvtedy prišlo pár správ o tom, že sa chystá aj ďalšia, a teda šiesta séria. Natáčanie však nie a nie začať a dnes pravdepodobne vieme, prečo sa tak nikdy nestalo. Hlavná postava seriálu Michael Scofield sa už do príbehu nikdy nezapojí. 

Wentworth sa ospravedlňuje všetkým fanúšikom a rozumie, že sú sklamaní. Jeho neúčasť v seriáli totiž s veľkou pravdepodobnosťou znamená, že sa nových dielov a sérií nedočkáme. Je mu to ľúto, ale podľa svojich vlastných slov už heterosexuálne postavy hrať odmieta. „Ich príbehy boli vyrozprávané až-až“, uviedol vo svojom príspevku na Instagrame. 

Je to pochopiteľné rozhodnutie, na druhej strane by však svojich fanúšikov určite potešil, keby sa prekonal ešte na jednu sériu, aby tak mohli tvorcovia príbeh seriálu Prison Break poriadne uzavrieť. 

 
 
 
View this post on Instagram

"This is my favorite IG account," someone wrote in response to a recent post. Thank you. I want you to know I saw that. I see the positive comments and DMs (a lot of them anyway). Affectionate. Supportive. Appreciated (by me). Obviously there are comments and DMs I appreciate less. Who are these people? On my page? What backwards-ass, Stone Age values country did they crawl out of? The U.S.? I won't be disappearing (too many cool things to repost). The ability to comment likely will. I'm not concerned for myself. I can't be "bullied" in this space. I have too much power. "Delete. Block. Deactivate." Etc. But I take seriously the possibility of queer kids visiting here, recently out of the closet or exploring the idea... I don't want them exposed to bullshit. On a related note... I'm out. Of PB. Officially. Not bec of static on social media (although that has centered the issue). I just don't want to play straight characters. Their stories have been told (and told). So. No more Michael. If you were a fan of the show, hoping for additional seasons... I understand this is disappointing. I'm sorry. If you're hot and bothered bec you fell in love with a fictional straight man played by a real gay one... That's your work. - W.M. ‍

A post shared by @ wentworthmiller on

Domov
Zdieľať
Diskusia