Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. októbra 2020, 13:10
Čas čítania 0:46
Adam Novosad

Testovanie je nulitné! Žena bez rúška vtrhla na odberné miesto a obťažovala zdravotníkov aj policajta s kamerou

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Na tvári nemala rúško, vošla do miestnosti a žiadala, aby sa jej všetci preukázali dokumentmi.

V obce Dulovce v okrese Komárno sa začiatok testovania nezaobišiel bez pokusu o konfrontáciu. Žena vtrhla na odberné testovacie miesto, kde sa dožadovala toho, aby sa jej všetci preukázali osobnými dokladmi.

Žena na tvári nemala nasadené rúško, a tak ohrozovala nielen samú seba, ale hlavne ostatných prítomných v miestnosti, kde mala prebehnúť dezinfekcia. Opatrenia hygienikov vyhlasovala za nulitné, a tak sa čudovala, prečo majú policajt či vojak nasadené akékoľvek ochranné prostriedky.

Na odbernom mieste si žena všetko natáčala mobilom a komentovala situáciu. Od zdravotníkov, ktorí sa na začiatku obliekali do ochranných oblekov, žiadala dokumentáciu, pretože má ako občan právo skontrolovať odberné miesto či výtery naozaj realizujú lekári.

Policajt aj vojak, ktorí boli prítomní v odbernej miestnosti, ženu spočiatku napomenuli a vyzvali, aby odišla, ale nijak proti nej nezasahovali.

Odporúčané
Igor Matovič dostane opancierovanú limuzínu s nepriestrelnými sklami. Ochrankári sa obávajú nespokojných Slovákov Igor Matovič dostane opancierovanú limuzínu s nepriestrelnými sklami. Ochrankári sa obávajú nespokojných Slovákov 31. októbra 2020, 10:25

Čakali na príchod posíl, a tak dodatoční policajti ženu napokon vyzvali, aby miestnosť opustila a chceli ju vziať na obvodné oddelenie. Policajt aj vojak sa museli starať o bezpečný priebeh testovania, a tak so ženou odísť nikam nemohli.

Video z miestnosti sa už šíri v skupine podporujúcej advokátku Adrianu Krajníkovú, kde ho zdieľajú stovky ľudí a vyzývajú ostatných, aby zakročili rovnako ako táto hrdinka.

Domov
Zdieľať
Diskusia