Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu plateného partnerstva
27. októbra 2020, 15:20
Čas čítania 3:33
Richard Balog

Čo si obliecť počas tohtoročnej zimy? Toto je 15 búnd, ktoré ťa udržia v teple aj pri mínusových teplotách

Čo si obliecť počas tohtoročnej zimy? Toto je 15 búnd, ktoré ťa udržia v teple aj pri mínusových teplotách
Zdroj: The North Face
MÓDA FOOTSHOP MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Riešiš už otázku vrchných vrstiev na nadchádzajúce chladné mesiace? Máme pre teba skvelé tipy od overených značiek.

Ak si minulý rok nezaspal na vavrínoch a podarilo sa ti nájsť v našom článku ideálnu bundu do chladného počasia, túto sezónu máš o starosť menej a sústrediť sa môžeš na výber ostatných vrstiev.

Ostatní by však mali poriadne zvýšiť pozornosť, keďže v nasledujúcich riadkoch si ukážeme 15 zaujímavých tipov, ktoré ťa udržia v teple aj pri mínusových teplotách a navyše aj vhodne dotvoria outfit

Tentokrát sme vsadili predovšetkým na rokmi overené značky ako The North Face, Helly Hansen alebo Fjällräven, avšak na svoje by si mali prísť aj nároční milovníci luxusných high-end kúskov. 

Ešte pred samotným výberom nám nedá nespomenúť, že množstvo Slovákov míňa za tenisky, ktoré nosia pár mesiacov, stovky eur, ale za kvalitnú bundu na hneď niekoľko rokov im to príde veľa, čo sa však veríme časom zmení. 

Odporúčané
Módny minimalizmus v podaní Rosie Huntington-Whiteley, ktorým sa môžeš inšpirovať na každú príležitosť   Módny minimalizmus v podaní Rosie Huntington-Whiteley, ktorým sa môžeš inšpirovať na každú príležitosť 25. októbra 2020, 16:25

adidas Originals Down Regen Puffer Jacket / 180 €

Jeden z popredných hráčov na trhu so športovou módou nás kontinuálne zásobuje množstvom podarených dizajnov a inak tomu nie je ani pred príchodom chladných mesiacov. V aktuálnej ponuke adidas Originals nájdeme hneď niekoľko zimných búnd, spomedzi ktorých nás najviac upútala celočierna kráska s lesklými detailmi v spodnej časti. 

Zimné bundy
Zdroj: Footshop

Helly Hansen Yu Reversible Puffer Jacket / 189,95 €

Značka, ktorej korene siahajú až do roku 1877, je preslávená poctivou prácou a netradičnými dizajnmi, čo potvrdzuje aj obojstrannou bundou v čiernej, respektíve zelenej farbe s viacerými nápismi Helly Hansen na rukávoch či krku. 

Zimné bundy
Zdroj: Footshop

Champion Long Jacket / 200 €

Dlhé zimné bundy síce nepatria medzi našich favoritov tohto výberu, ale vieme, že predovšetkým ženy ich milujú, a preto nesmú chýbať. Footshop v rámci svojej ponuky ukrýva viacero obdobných kúskov, pričom naše pohľady si ako prvý získal tmavomodrý variant Champion. Ideálna voľba pre všetky dámy, ktorým je stále zima. 

Zimné bundy
Zdroj: Footshop

adidas by Stella McCartney Short Padded Jacket / 229,95 €

Spojenie medzi adidas a britskou módnou návrhárkou nás sklame len málokedy, čoho dôkazom jej aj výrazne oranžová prešívaná bunda. Okrem klasického nosenia vieš túto dizajnérsku krásku odopnutím rukávov premeniť na mierne nadrozmernú vestu. 

Zimné bundy
Zdroj: Footshop

NAPAPIJRI Rainforest PKT 3 Jacket / 229,95 €

Azda najznámejší dizajn značky NAPAPIJRI, ktorý môžeš celkom často vidieť aj v uliciach našich miest. My sme tentokrát vybrali hrubší variant dlhšieho strihu, vďaka ktorému zostaneš v teple aj pri teplotách pod 0 stupňov Celzia. Nadčasová záležitosť, ktorá bude rovnako dobre vyzerať tiež nasledujúce roky. 

Zimné bundy
Zdroj: Footshop

Nike Sportswear Down Parka / 239,95 €

Pri dámskych modeloch ešte chvíľku pobudneme vďaka Nike, ktoré nám servíruje podarenú bundu v príjemnej farebnej kombinácii. Cenovka na úrovni 240 eur je síce vyššia, ale spočítaj si, koľko si za posledné roky minula za kúsky zo Zary, H&M a podobne... 

Zimné bundy
Zdroj: Footshop

Helly Hansen Active Puffy Jacket / 249,95 €

Nórska klasika v dnešnom výbere po 2 druhýkrát vďaka celočiernej „puffy“ kráske s kapucňou a dokonalým strihom.  Na prvý pohľad obyčajná zimná bunda, ktorej prepracovanosť  nás dostala.

Zimné bundy
Zdroj: Footshop

The North Face 1996 Retro Nuptse Jacket / 259,95 € 

Aký by to len bol výber najzaujímavejších zimných búnd bez zastúpenia The North Face? Našťastie, túto otázku riešiť nemusíme, keďže v ponuke Footshopu sme objavili žltý variant vyhľadávaného modelu 1996 Retro Nuptse, ktorý je v našich očiach stelesnením dokonalosti.

Poriadne „puffy“ vzhľad, kratší strih a bohatý výber farebných prevedení. Z vlastných skúseností môžeme povedať, že s touto bundou budeš najlepší priateľ hneď niekoľko sezón. 

Zimné bundy
Zdroj: Footshop
Odporúčané
Obleč sa ako moderný Indiana Jones v kolekcii pre-spring 2021 od Louis Vuitton  Obleč sa ako moderný Indiana Jones v kolekcii pre-spring 2021 od Louis Vuitton 20. októbra 2020, 18:12

Helly Hansen Tromsoe Jacket / 309,95 €

Značka Helly Hansen má v dnešnom článku najpočetnejšie zastúpenie a rozhodne to nie je náhoda. Jednotlivé kúsky z nórskych dizajnérskych dielní totiž považujeme za špičku v segmente zimných búnd a dlhšia kráska s názvom „Tromsoe“ je toho jasným dôkazom. Skúšiš ju na vlastnej koži alebo uprednostníš The North Face?

Zimné bundy
Zdroj: Footshop

PACCBET Jacket / 391 € 

Ak nepatríš medzi fanúšikov klasických zimných búnd a uprednostňuješ skôr elegantnejšie možnosti, daný model s umelou kožušinou okolo krku bude pre teba správnou voľbou. Privítali by sme síce kožené prevedenie, ale nenamietame ani voči syntetickej úprave s vnútorným zateplením. Styling ako na snímke je trefou do čierneho.

Zimné bundy
Zdroj: Footshop

Y-3 Classic Puffy Down Jacket / 489,95 €

Yohji Yamamoto nás len pred niekoľkými týždňami potešil spoluprácou so Supreme a tentokrát prináša skvelé dizajny tiež pod krídlami adidas. Vďaka Footshopu môžeš mať doma tento páperový klenot v priebehu 24 hodín a príchodu zimy sa tak nebudeš musieť obávať. 

Zimné bundy
Zdroj: Footshop

Fjällräven Expedition Down Lite Jacket / 569,95 €

Značka, ktorú na území našej krajiny preslávili najmä ikonické ruksaky „Kånken“, produkuje aj funkčné oblečenie. Dôkazom je napríklad páperová zimná bunda, s ktorou zvládneš aj expedíciu na Severnom póle a domov si neprinesieš omrzliny. V danom prípade vysoká cenovka rozhodne zodpovedá kvalite na 100 %. Žltý variant navyše dokáže zázraky aj pri tvorení outfitov. 

Zimné bundy
Zdroj: Footshop

C.P. Company D.D. Shell Down Jacket / 639,95 €

Vesmírna záležitosť z talianských dielní, ktorej lesklý povrch síce neohúri každého, ale svojich fanúšikov si v radoch mladých ľudí nájde. Dizajnéri C.P. Company vsádzajú na obdobné úpravy pomerne často a my nenamietame, keďže takýmto kúskom dokážeš ozvláštniť úplne každý outfit. Len je potrebné dávať si veľký pozor a neprekombinovať to. 

Zimné bundy
Zdroj: Footshop

HERON PRESTON Puffer Jacket / 769 €

O pozornosť sa aj tentokrát hlási americký dizajnér Heron Preston, ktorého celočierne dielo s typickými nášivkami na rukávoch nás dostalo. Kožený efekt pridáva bunde punc luxusu a práve to je niečo, čo očakávaš od high-end modelu s vysokou cenovkou. 

Zimné bundy
Zdroj: Footshop

RAF SIMONS Bomber With Wool Elongation / 1 459 €

To najlepšie až na záver? Posúdenie s radosťou prenecháme na tebe, avšak nespomenúť v dnešnom výbere obojstrannú MA-1 leteckú bundu od belgického módneho mága by bolo doslova hriechom. Jej cenovka je síce úplne mimo našu galaxiu, ale Footshopu dávame palec hore za naskladnenie. 

Zimné bundy
Zdroj: Footshop
Odporúčané
Zober tohtoročnú jeseň a zimu útokom s kúskami od The North Face, PLEASURES, Helly Hansen, Nike či adidas Zober tohtoročnú jeseň a zimu útokom s kúskami od The North Face, PLEASURES, Helly Hansen, Nike či adidas 22. októbra 2020, 19:31
Predplať si REFRESHER+ a vďaka benefitom získaj zľavu 15 % na nákup produktov vo Footshope
Domov
Zdieľať
Diskusia