Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. októbra 2019, 9:34
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Čo si obliecť na zimu? Toto je 6 štýlov pánskych búnd a kabátov, ktoré by si mal poznať

Čo si obliecť na zimu? Toto je 6 štýlov pánskych búnd a kabátov, ktoré by si mal poznať
Zdroj: Pete Casta/Hypebeast France
MÓDA
Uložiť Uložené

V boji proti jesennej depresii ti prinášame výber búnd a kabátov, ktoré rozjasnia každé počasie.

Tenisky za stovky eur vidíme v uliciach bežne, no keď príde na výber zimných búnd, alebo kabátov, mnohí muži sa nechajú zlákať lacnými kúskami z fast-fashion reťazcov, ktoré vo väčšine prípadov vydržia len jednu, prinajlepšom dve sezóny. 

Kvalitný kabát alebo bunda pritom môže byť súčasťou tvojho šatníka aj niekoľko rokov a tohtoročné kolekcie známych značiek ponúkajú viaceré zaujímavé kúsky, ktoré sme v pánskej sekcii doposiaľ nevideli. Či už patríš medzi uhladených elegánov alebo by tvoja zimná bunda mala vydržať najmä drsné podmienky mestského života, vďaka nášmu výberu 6-tich trendov pánskych búnd a kabátov na jeseň a zimu 2019 sa určite zorientuješ v tom, čo sa ti páči a čo nie. 

Odporúčané
Čo si obuť na jeseň a zimu? Týchto 7 trendov pánskych topánok ti pomôže s výberom Čo si obuť na jeseň a zimu? Týchto 7 trendov pánskych topánok ti pomôže s výberom 13. októbra 2019, 14:51

6. Fleece a (ne)pravá kožušina
Pánske bundy/kabáty
Pánske bundy/kabáty Zdroj: Farfetch

Luxusné značky sa rozhodli dať začiatkom roku 2019 definitívne zbohom pravej kožušine, ale to neznamená, že sa musíme rozlúčiť aj s flísovými a plyšovými materiálmi. V chladných mesiacoch predsa nie je nič lepšie, než keď sa môžeš obliecť do niečoho mäkučkého.

Čo si obliecť na zimu? Toto je 6 štýlov pánskych búnd a kabátov, ktoré by si mal poznať
Zdroj: @hypebeast/Instagram

Pri podobných bundách a kabátoch však musíš mať na pamäti vždy najmä jednu vec, a tou je predpoveď počasia. Z hľadiska údržby sú totiž tieto materiály pomerne náročné a ak ťa zastihne dážď, je takmer isté, že budeš voľbu svojho outfitu ľutovať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia