Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. septembra 2020, 15:31
Čas čítania 0:54
Adel Ghannam

Video: Igor Matovič rozprával v parlamente ako Ľuboš Blaha „mydlil barana“. Nazval ho idiotom a primitívom

NEWS
Uložiť Uložené

Premiér sa opäť zastavil v parlamente. Na útoky poslanca Blahu zareagoval opäť svojrázne.

Predseda vlády SR Igor Matovič sa na pôde parlamentu dnes pustil do podpredsedu Smeru-SD Ľuboša Blahu. Potom čo Blaha rozprával o kauze Arca a v súvislosti s ňou nazval premiérovu manželku Pavlínu "bielou kobylou" si premiér nedával servítky pred ústa a pustil sa do poslanca s vervou jemu vlastnou. Zostrih prejavu Igora Matoviča zverejnila stránka Zomri.

„Teraz ste sa ukázali, že ste absolútny primitív. Nazvať moju ženu bielou kobylou dokáže len idiot vášho rozmeru,“ povedal premiér. Po vulgárnom útoku premiéra nasledovala protireakcia, ktorej nebolo rozumieť, Igor Matovič však pokračoval ďalej. 

Odporúčané
Matovičova vláda vedie krajinu už pol roka. Tieto kauzy musela vysvetľovať Matovičova vláda vedie krajinu už pol roka. Tieto kauzy musela vysvetľovať 21. septembra 2020, 16:48

Ak Ľuboš Blaha tvrdí, že je premiér povinný dokázať, že jeho manželka neinvestovala 10 miliónov eur do spoločnosti Arca a že jej nevybavil protekciu, tak musí podľa neho poslanec Blaha dokázať, že sa nestal príbeh, ktorý začal Matovič opisovať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia