Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. septembra 2020, 16:26
Čas čítania 1:00
Dominik Vetrák

Zack Snyder bude natáčať nové scény pre svoju verziu Justice League. Na natáčaní budú Superman, Batman aj Wonder Woman

FILMY A SERIÁLY JUSTICE LEAGUE
Uložiť Uložené

V roku 2021 nás čaká reparát Justice League. Bude to celkom nový film.

The Hollywood Reporter prišiel so správou, že Zack Snyder chystá natočiť pre svoju verziu Justice League nazvanú Snyder Cut nové zábery. Vždy bolo otázne, nakoľko odlišný vlastne Snyder Cut bude. Režisér totiž pôvodne nemal natáčať nové zábery. Pracovať mal s tým, čo vzniklo pred rokmi a čo sa nestihlo dokončiť pred tým, ako ho vystriedal Joss Whedon.

Do kín v roku 2017 dorazila verzia režiséra Jossa Whedona (prvé dva Avengers filmy), ktorý sa posadil do režisérskej stoličky po tom, čo ju Snyder počas natáčania filmu opustil. Snyderova dcéra vtedy spáchala samovraždu a on ďalej nedokázal pracovať. Lenže so zmenou režiséra prišli aj zmeny v scenári, dialógoch a vo vyznení filmu.

Whedon natočil nové scény, pretočil už tie dokončené a údajne z toho vznikol nový film. Ten sa následne dostal do kín a nenašiel sa azda nikto, komu by sa páčil. O vystriedaní režisérov a zmenách v pôvodnom filme sa viac dočítaš tu. 

Odporúčané
Konečne uvidíme pravú verziu Justice League! 4-hodinový režisérsky zostrih Zacka Snydera uverejní HBO Max Konečne uvidíme pravú verziu Justice League! 4-hodinový režisérsky zostrih Zacka Snydera uverejní HBO Max 20. mája 2020, 22:16

Podľa aktuálnych informácií sa ale skutočne dočkáme celkom nových scén. Snyder tak môže zmeniť dej a dokončiť aj svoju víziu (aj keď asi nie úplne, keďže by to bolo veľmi drahé). Súčasťou dokrútok majú byť herci, ako: Henry Cavill (Superman), Ben Affleck (Batman), Gal Gadot (Wonder Woman) a Ray Fisher (Cyborg). Práve Cyborg mal mať pôvodne vo filme väčšiu rolu, keďže podľa Snydera je „srdcom“ filmu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia