Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. septembra 2020, 18:33
Čas čítania 1:23
Daniel Mikolášik

Roko Superstars ukončil rapovú kariéru. Bolo to šialených 9 rokov, čo sme ničili scénu, odkazuje jeho manažér

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Majster v dissovaní ostatných interpretov a legendárne meme rapovej scény oficiálne ukončuje kariérnu púť.

Roko Superstars po 11 rokoch oficiálne ukončil rapovú kariéru. Jeden z najväčších a najvytrvalejších priebojníkov na slovenskej rapovej scéne to uviedol pred pár dňami na svojom oficiálnom instagramovom profile.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Štefan Lukáč (@rokosuperstarss),

Roko, vlastným menom Štefan Lukáč, sa preslávil vďaka speváckej súťaži Česko-Slovenská SuperStar v roku 2009, keď porotu zaskočil pomerne bizarným vystúpením. Zarapoval im po anglicky, nemecky, arabsky a čínsky. Jeho text však ani v jednom z týchto jazykov nedával zmysel a vyznel skôr komicky. Porote na kastingu predviedol aj svojský breakdance.

Odporúčané
Som Čarovný učí na vysokej škole a pani Kajšmentke radikálne zmenila imidž. Čo dnes robia legendy slovenského internetu? Som Čarovný učí na vysokej škole a pani Kajšmentke radikálne zmenila imidž. Čo dnes robia legendy slovenského internetu? 24. mája 2020, 12:30

Temperamentný Košičan získal patričnú hodnosť generál hviezdnej roty a z jeho vystúpenia sa okamžite stal virál. O dva roky neskôr skúsil šťastie opäť skladbou California Love od 2paca a Dr. Dre. Videá z oboch kastingov majú na internete milióny videní a Roko si od tej doby dokázal vybudovať vlastnú fanúšikovskú základňu.

Domov
Zdieľať
Diskusia