Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2020, 9:14
Čas čítania 0:25
Miriam Rumanková

Párty 9 homosexuálov sa nečakane zvrtne. Herec Sheldona hviezdi v novinke od Netflixu

Párty 9 homosexuálov sa nečakane zvrtne. Herec Sheldona hviezdi v novinke od Netflixu
Zdroj: Netflix
NEWS THE BOYS IN THE BAND
Uložiť Uložené

Film vznikol na základe divadelnej hry z roku 1968.

Už 30. septembra sa na Netflixe dočkáme filmu The Boys in the Band, ktorý vznikol podľa divadelnej hry. Tá získala ocenenie Tony. Dej sa odohráva na narodeninovej párty deviatich homosexuálov v meste New York v roku 1968. Večer plný drinkov a smiechu preruší návšteva z hostiteľovej minulosti a všetko otočí hore nohami.

Produkcia filmu „The Boys in the Band“ od Marta Crowleya v roku 2018 oznámila priekopnícke zloženie otvorene homosexuálnych hercov, ktorých do filmu obsadili. Na obrazovke bude Jima Parsonsa, Zacharyho Quintona, Matta Bomera, Andrew Rannellsa, Charlie Carvera, Robin DeJesúsa, Briana Hutchisona, Michaela Benjamina Washingtona a Tuca Watkinsa. 

Film produkuje Ryan Murphy a režíruje Joe Mantello.

Film si na Netflixe môžeš pozrieť od 30. septembra. 

Odporúčané
Ako natáčal Nolan šialené akčné scény v Tenet? 10-minútové video zo zákulisia odhalí, ako narazili s Boeingom do budovy Ako natáčal Nolan šialené akčné scény v Tenet? 10-minútové video zo zákulisia odhalí, ako narazili s Boeingom do budovy 1. septembra 2020, 6:50
Domov
Zdieľať
Diskusia