Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. augusta 2020, 19:08
Čas čítania 0:32
Dominik Vetrák

Bill Murray so svojou dcérou prenasledujú jej manžela, ktorého obviňujú z nevery. Feel good film On the Rocks nás pohladí na duši

FILMY A SERIÁLY ON THE ROCKS
Uložiť Uložené

On the Rocks sa dostane do kín už v októbri.

On the Rocks distribuuje štúdio A24, ktoré ma konte veľké množstvo filmových peciek. Snímku režíruje Sofia Coppola (The Beguiled), ktorá si napísala aj scenár. Po rokoch sa vďaka nej znova stretla na pľace celovečerného filmu s úžasným Billom Murrayom, s ktorým kedysi natočila nádhernú drámu Lost in Translation. 

Odporúčané
Lovecraft Country je nový fantasy hit od HBO. Po geniálnej prvej časti sa nevieme dočkať, ako bude príbeh pokračovať Lovecraft Country je nový fantasy hit od HBO. Po geniálnej prvej časti sa nevieme dočkať, ako bude príbeh pokračovať 18. augusta 2020, 14:40

V tejto sa pozrela na život dospelej matky a manželky Laury (Rashida Jones), ktorá začína spochybňovať svoje manželstvo. Začne sa o tom rozprávať so svojím otcom Felixom (Bill Murray), ktorý navrhne, aby jej manžela Deana (Marlon Wayans) sledovali a zistili, čo stojí za jeho neobvyklým správaním.


Okrem nich si zahrali aj Jessica Henwick, Jenny Slate či Barbara Bain. On the Rocks sa do kín a na streamovaciu platformu Apple TV+ dostane niekedy v októbri. Po prvom traileri máme pozitívne dojmy a dúfame, že z toho bude nesmierne dobrý feel good film. 

Domov
Zdieľať
Diskusia