Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. augusta 2020, 15:50
Čas čítania 0:38
Viktor Kniš

GTA Sečovce: 23-ročný vodič z Trebišova sa nechcel dať predbehnúť. Začal strieľať z pištole

NEWS
Uložiť Uložené

Bizarný prípad z východného Slovenska.

Košická polícia na Facebooku informuje o bizarnom prípade, ktorý sa udial v Sečovciach v závere víkendu. „V nedeľu v Sečovciach krátko po polnoci, chcel 39-ročný muž z Ukrajiny predbehnúť pred ním jazdiace motorové vozidlo VW Passat s Trebišovským evidenčným číslom, pričom jeho vodič začal s vozidlom zrýchľovať a bránil mu v predchádzaní,“ popisuje polícia prípad na sociálnej sieti.  

Potom prišla skutočná dráma ako z filmu. „Následne 23-ročný vodič z okresu Trebišov počas vedenia vozidla vystrčil z okna ruku, v ktorej držal krátku zbraň a 3 x vystrelil do vzduchu a následne aj smerom na vozidlo jazdiace za ním,“ dodáva polícia. 

Odporúčané
Mikuláš Vareha sa vracia: Vo väzení by mali byť štátne bordely. Rómom dám do lesa služobné slony, boxeri budú dojiť kravy Mikuláš Vareha sa vracia: Vo väzení by mali byť štátne bordely. Rómom dám do lesa služobné slony, boxeri budú dojiť kravy 6. augusta 2020, 10:45

Neskôr sa zistilo, že bol vodič pod vplyvom alkoholu a nemal ani vodičák. „Po oznámení prípadu policajti vozidlo a vodiča vypátrali, pričom zistili, že tento jazdil pod vplyvom alkoholu a bez príslušného vodičského oprávnenia. Dobrovoľne vydal aj zbraň, pričom sa jednalo o airsoftovú pištoľ,“ dodáva polícia.

Proti mužovi už vyšetrovateľ vzniesol obvinenie z prečinu výtržníctva a ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia